Súťažiaca z reality šou nachytala Plusku

Súťažiaca z reality šou nachytala Plusku Foto: G. Bullová

Hoci Markíza vysiela už asi ôsmu sériu reality šou Farma, príbehy a mená jej súťažiacich - súčasných či minulých - nepoznám. Skúsila som to pozerať, no vydržala som len pár minút, nedá sa. No to, ako si jedna súťažiaca vystretlila z praktík slovenského bulváru, stojí za povšimnutie. 

 

 

Svoje súkromné profily na sociálnych sieťach využívajú mnohí na zábavu. No pre Plusku to je prvý a často aj posledný zdroj informácií. Je im jedno či osoba, ktorá tam niečo zavesí, je dôveryhodná alebo sa len zabáva.

Účastníčka Farmy Gabriela Bullová na Instagrame zverejnila fotku trochu väčšieho brucha, cudzieho pozitívneho tehotenského testu a 4D sono bábätka, ktoré stiahla z webu.

Potom čakala. Nevolal nikto. Už o tri dni vyšiel v denníku Plus jeden deň článok: Gabriela Bullová z Farmy šokuje: Je tehotná a na pluska.sk článok s titulkom Vulgárna účastníčka markizáckej Farmy: TEHOTNÁ! A hneď sa vycapila na internet v nohavičkách!

Ešte v ten deň 6. mája Bullová napísala svojským štýlom status, kde poprela, že je tehotná a napísala, že urobila to len preto, aby ukázala ako funguje bulvár.

Prešli dva týždne a článok stále visí v nezmenenej podobe na webe pluska.sk. „Nie, nikto ma pri príprave článku nekontaktoval," povedala pre Omédiách.com Bullová a pripomenula, že podobná vec sa jej stala v roku 2013. Vtedy si tiež vymyslela, že je tehotná, no na rozdiel od situácie dnes, jej vtedy redaktor volal.

Podobný prípad sa stal speváčke Celeste Buckingham, ktorá zverejnila na Instagrame fotku, že je pri Dunaji a pluska.sk napísala, že speváčka si užíva v Dubaji. Speváčka bola na prednáške v Bratislave.

Včera som požiadala šéfredaktorku denníka Ivanu Mandákovú o reakciu a pripomenula jej, že Bullová ich článok poprela a že tvrdí, že nie je tehotná. Neodpovedala. Pre Plusku je farmárka stále tehotná.