Ako je to s opitým redaktorom JOJ, o ktorom píše Pluska?

Print this page

Ako je to s opitým redaktorom JOJ, o ktorom píše Pluska? Ilustr.foto: JOJ

Denník Plus Jeden Deň aj ich web pluska.sk zverejnili článok „Známy Jojkár ožratý na mol za volantom: Putoval hneď do cely!"

 


„Tak toto sa len tak ľahko nevidí. Redaktor televízie JOJ si poriadne zavaril. Podľa našich informácií z policajného prostredia sa Števo Bodor (32) ožral, sadol za volant a keď ho čapli muži zákona, vypadol z auta!" píše pluska.sk.

 

Štefan Bodor však už niekoľko rokov pre JOJ reportáže nepripravuje.

„Štefan Bodor nie je členom spravodajského tímu TV JOJ už niekoľko rokov," povedala pre Omédiách.com hovorkyňa TV JOJ Lucia Kulihová.

Poslednú reportáž natočil v roku 2013. V septembri JOJ oznámila, že s ním prerušila spoluprácu, pretože bol obvinený.

„Náš kolega reportér Štefan Bodor je obvinený z výtržníctva. Ešte v piatok mal z plynovej pištole vystreliť do vzduchu z okna motelovej izby. Neskôr z motorestu v Moldave nad Bodvou odišiel a policajti ho mali nájsť v obci Drienovec. Sedel na zadnom sedadle odstaveného auta a pri dychovej skúške mu namerali takmer 2,5 promile. Podľa policajne správy Štefanovi hrozí trest 6 mesiacov až 3 roky. Podľa nášho redaktora ide o nedorozumenie. Vedenie redakcie sa rozhodlo až do definitívneho vyriešenia prípadu ukončiť s reportérom spoluprácu," povedal v Novinách JOJ v septembri 2013 moderátor Ľuboš Sarnovský.

V Novinách JOJ sa už potom Bodor ako redaktor neobjavil.