Print this page

Bulvár straší vírusom zika, alebo keď titulok je o niečom inom ako článok Zdroj: Pluska.sk

Web pluska.sk dnes zverejnil článok s titulkou: Najhoršie obavy z Ria sa napĺňajú: Prvý slovenský športovec s príznakmi ziky.

 



Ak si článok otvoríte, zistíte, že píšu o úspechu reprezentanta vo vodnom slalome Jakuba Grigara na v Riu, že v pohode zvládol kvalifikáciu K1. "Skončil na výbornom štvrtom mieste."

 

Hoci v titulku redakcia straší ľudí, že "najhoršie obavy sa napĺňajú a že slovenský športovec má príznaky zika", v samotnom článku žiadne potvrdenie tohto faktu nie je. „Ktovie, snáď nie," povedal sám športovec. Ak by to bola pravda, určite by sa k tomu vyjadril niekto zo Slovenského olympijského výboru, lekár z delegácie a určite nielen pre pluska.sk.

Zdroj: pluska.sk

Bulvárna pluska.sk vychádza len z toho, že športovec sa sťažoval na viaceré zdravotné ťažkosti: „Pred pár dňami sa mi ozvalo koleno, v ktorom som mal roztrhnutý krížny väz. K tomu som si ešte ako na potvoru vykĺbil palec. A akoby toho nebolo dosť ma uštipol komár. Od tej chvíle ma bolí hrdlo a mám sople," prezradil Jakub, píše pluska.sk.

Odporúčame aj: Plus jeden deň zverejnil 10 rokov starý článok ako aktualitu, aj s korunami

O zdravotných ťažkostiach - problémoch s kolenom, pádom aj uštipnutí športovca - sa zmienili v článkoch o výsledku nášho športovca v Riu aj iné médiá, nikto však nestraší vírusom zika.

"Zaujímavé bolo, že ma uštipol komár a tri dni na to začali problémy. Neviem, či to má nejakú súvislosť so zikou... Ale je mi každý deň lepšie a nemám teploty," napísala ešte v nedeľu agentúra TASR.