Začal vychádzať bezplatný on-line ekonomický magazín Peak.cz

Začal vychádzať bezplatný on-line ekonomický magazín Peak.cz PrtSc Peak.cz

 Investiční skupina DRFG brněnského podnikatele Davida Rusňáka začala vydávat internetový ekonomický magazín Peak.cz.

Zaměří se na analýzy a komentáře k událostem ze světa velkého byznysu. Šéfredaktorem je bývalý šéf magazínu Dotyk Byznys Libor Akrman. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

"Čtenářům Peak.cz přinášíme zajímavé ekonomické informace, kterým se české mainstreamové tituly buď vůbec nevěnují, nebo je zpracovávají pouze zpravodajsky. Důležitá je pro nás kvalita, ne kvantita," uvedl Akrman.

Vydavatel klade důraz na kvalitu obsahu, komerční aspekt zatím ponechává stranou. Proto se na stránkách Peak.cz nevyskytují žádné reklamy. Všechny články magazínu jsou zdarma ke čtení. Magazín navržený v čistém designu je rovněž plně uzpůsobený pro prohlížení na tabletech a chytrých telefonech a se čtenáři je kromě webu v kontaktu také na facebooku.

DRFG vedle Peaku vydává již druhým rokem lifestylový magazín Mezerou, který je distribuován výhradně zaměstnancům, partnerům a investorům DRFG.

DRFG se zaměřuje především na investice do nemovitostí, zdravotnictví, energetiky, finančních služeb a telekomunikací. V roce 2016 dosáhl jejich objem 1,5 miliardy Kč, pro rok 2017 jsou plánované investice v objemu tří miliard Kč.

 

Sledujte dianie v českých médiách na novej stránke.