V ČR začína vychádzať nový časopis Faktor S

V ČR začína vychádzať nový časopis Faktor S Empresa Media

Vydavateľstvo Empresa Media príde vo februári s novým spravodajsko-ekonomickým týždenníkom Faktor S.

 

 

Šéfredaktorom týždenníka je Ondřej Fér, ktorý na novú pozíciu prešiel z pozície editora časopisu Týden. Vydavateľstvo to dnes oznámilo v tlačovej správe.

Faktor S sa zameria primárne na spravodajstvo a chce ironicky komentovať aktuálne dianie. Bude sa venovať nielen osobnostiam miliardárov, ale aj ich životnému štýlu a tomu, čo ovplyvňuje ich manažérske rozhodovanie a správanie. Podľa predsedu predstavenstva vydavateľstva Jaromíra Soukupa na českom časopiseckom trhu agresívny spravodajsko-ekonomický magazín chýba.

V Česku už vychádza ekonomické týždenníky Euro alebo Ekonóm, mesačník Forbes alebo ekonomický časopis Lidových novín Index. Faktor S vstúpi na mediálny trh koncom februára s nákladom 30.000 výtlačkov. Predajná cena je stanovená na 29 Sk. Distribúcia sa zameria predovšetkým na väčšie mestá.

Vydavateľstvo Empresa Media vlastnú TV Barrandov (Kino Barrandov, Barrandov Plus, Barrandov Muzika) a produkčnej spoločnosti Real TV. Portfólio vydavateľstvo zahŕňa časopis Týždeň, spoločenský týždenník Sedmička, časopis Instinkt, mesačník Interview, časopis Exkluziv, ďalej tituly pre mládež Popcorn a Top Dievčatá, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický denník Týden.cz.

Sledujte nás na facebookovej stránke, ktorá prináša správy hlavne z diania v médiách v ČR: