Forbes Slovensko má novú stránku Forbes.sk

Forbes Slovensko má novú stránku Forbes.sk Foto: Forbes

Slovenská edícia magazínu Forbes vychádza už sedem rokov rokov ako mesačník.

 

 

V súčasnosti slovenská edícia magazínu Forbes spúšťa vynovenú stránku forbes.sk, na ktorej je redakčný obsah. „Vieme, že ľudia sú dnes online prakticky nepretržite. Prinášame im nový produkt, ktorý im umožní užiť si nový zaujímavý obsah z dielne Forbesu kdekoľvek sú," povedal pre Omédiách.com šéfredaktor Forbes Slovensko Juraj Porubský.

Forbes.sk nebude prinášať články zo slovenskej edície Forbes. „Cieľom je priniesť úplne nový obsah s DNA Forbesu. Niekedy to budú aktuality o ľuďoch, nápadoch a biznisoch. Inokedy pomôžeme ľuďom byť lepší v ich práci, alebo dodržať ich novoročné predsavzatia," dodáva Porubský. Pri každom článku bude určený odhad minút, ktoré jeho čítanie zaberie.

Články budú z oblasti z oblasti technológií, startupov, biznisu, peňazí a investovania. Súčasťou online vydania bude aj aj Forbes Life – tzv. návod na život podľa Forbesu. Zatiaľ je na stránke len niekoľko nových článkov. Napríklad "Kráľ luxusu Arnault ovládne Dior, za pár hodín zbohatol o 5 miliárd" prebratý z amerického vydania časopisu či "AeroMobil, rok dodania 2020, cena 1,3 milióna dolárov" od editorky webu a viacero promočlánkov.

Novým digitálnym produktom od Forbesu je tiež newsletter Forbes Espresso, ktorý vždy v pondelok a vo štvrtok prináša prehľad dôležitých i zaujímavých udalostí vybraných redaktormi Forbesu.

Mesačník Forbes Slovensko vydáva z vydavateľstva Barecz & Conrad Media, od roku 2011 vydáva Forbes aj v českej mutácii a od roku 2013 aj v Maďarsku.