SME v háji prešlo k bulváru

SME v háji prešlo k bulváru Foto: Topky.sk

Prestup internetového sitkomu na Topky.sk doprevádza fotomontáž nahej Michaely Čobejovej.

 

 

Internetový sitcom s Michaelou Čobejovou a Richardom Stanke prešiel na bulvárne topky.sk na ich novovznikajúcu platformu Telkáč.TV.

Seriál SME v háji v minulom roku priniesol web sme.sk, po siedmych častiach na sme.sk vo februári skončil. „S dodávateľom programu sme sa nedohodli na podmienkach pokračovania," povedal pre medan.sk Radoslav Augustín zo sme.sk.

Prvá časť nového pokračovania už so zmeneným názvom V háji sa objavilo na webe topiek dnes. Tá istá zostava hercov Stanke, Čobejová a Luboš Kostelný, ktorá tvorila redakciu aj na sme.sk, v pilotnej časti ohlasuje:„kúpil nás bulvár."

Obsah sitcomu sa odohráva v prostredí personálne podvyživenej redakcie kultúrnej prílohy spravodajského portálu Topky.sk, ktorá je určená pre smotánku a elitu s mätúcim názvom „HIGH".

Diely budú pribúdať na týždennej periodicite a jeden diel bude mať dĺžku približne 5 minút. Prípravu komediálneho seriálu zabezpečuje scenárista Jozef Koleják, kameraman Mário Ondriš, režisérka Marta Ferencová a producentka Michaela Čobejová, ktorá je zároveň aj jednou z protagonistiek seriálu, povedala pre Omédiách.com Katarína Pekáriková PR manažérka Zoznam.sk.