Pozrite si TOP skokanov Google na Slovensku

Pozrite si TOP skokanov Google na Slovensku

Medzi skokanmi je Iveta Bartošová aj Dominika Cibulková.

 

 

Rebríček TOP skokanov opäť odhaľuje, čím žila slovenská spoločnosť na internete. Výsledky dnes zverejňuje spoločnosť Google.

Skokani, čiže výrazy, o ktoré za uplynulý rok najviac vzrástol záujem, sú zrkadlom toho, o čo sa ľudia najviac zaujímali alebo čo ich trápilo. Slovenských používateľov zaujali rôzne svetové športové podujatia (Sochi 2014, Australian Open, MS hokej 2014), dotkli sa ich odchody významných osobností (Iveta Bartošová, Robin Williams), hľadali informácie v súvislosti s vírusom Ebola, a tento rok poskočil záujem aj o Halloween.


Skokanom roka pri vyhľadávaní na Slovensku sa stala Tour de France, prvenstvo v rebríčku skokanov slovenských osobností si vybojovala Dominika Cibuľková a ľudia sa zaujímali aj o to, "kto je romantik".

Skokani vo Vyhľadávači Google 2014 na Slovensku:
1. Tour de France
2. Iveta Bartošová
3. Sochi 2014
4. Halloween
5. Ebola
6. Australian Open
7. Robin Williams
8. Flappy Bird
9. Finančná správa
10. MS hokej 2014

„V rebríčku skokanov oproti minulému roku prišlo u slovenských používateľov k výraznej zmene. Od záujmu o reality šou a televíznu zábavu sa posunuli k športu a fandeniu. Do prvej desiatky skokanov na Googli sa totiž dostali hneď 4 svetové športové podujatia, kde nás reprezentovali slovenskí športovci," hovorí Martina Joneková, PR manažérka Googlu pre ČR a Slovensko.

Aké najčastejšie spojenia sa vyhľadávali so slovíčkom Prečo?

Foto: RTVS

Postupne budeme dopĺňať ďalšie rebríčky.