Šéf agentúry Dynamic Relations Karol Wolf získal významné európske ocenenie

Šéf agentúry Dynamic Relations Karol Wolf získal významné európske ocenenie Foto: Archív K.W.

Managing Director agentúry Dynamic Relations Karol Wolf sa stal víťazom prestížnej ceny European CEO 2017 Entrepreneur Of The Year Awards for Eastern Europe v kategórii Public Relations Industry.

 


Ceny každoročne vyhlasuje web Europeanceo.com ako prejav uznania významným európskym CEO v rôznych oblastiach podnikania. Porota si všíma nielen úspechy jednotlivých firiem, ale hlavne vzťahy, aké v nich fungujú. Na základe toho menuje lídrov CEO, ktorí majú dôležitý vplyv na formovanie vzťahov v spoločnosti.

 "Ocenenie si veľmi vážim, ale nemožno ho oddeliť od úspechu firmy, ktorý sa zase opiera o vynikajúcich ľudí, ktorí pre ňu pracujú. Všetky významné ocenenia, ktoré Dynamic v posledných rokoch získal doma, alebo v zahraničí súvisia s projektmi, kde som mal iba minimálnu ingerenciu. Takže to vnímam najmä ako ocenenie firmy, jej práce a jej ľudí," reagoval na ocenenie Wolf.

Karol Wolf založil agentúru Dynamic Relations v roku 2000. Predtým bol redaktorom českého denníka Mladá fronta Dnes a prispieval do viacerých slovenských a rakúskych médií.

Od začiatku riadil väčšinu aktivít PR agentúry a osobne sa podieľal na práci pre klientov. Dnes sa špecializuje predovšetkým na projekty krízovej komunikácie a aplikáciu strategických komunikačných konceptov. „Mojím kompasom je vo väčšine prípadov iba intuícia, alebo náhly a okamžitý nápad. Viem, že existuje sumár pravidiel a postupov, ktoré sa v našej branži dlhodobo osvedčili a rešpektujem ich, ale najlepšie veci vznikajú mimo schém," povedal Wolf v interview pre Europeanceo.com potom, ako sa dostal medzi finalistov.