Poštová banka bude dávať úvery na bývanie zadarmo

Poštová banka bude dávať úvery na bývanie zadarmo

Súťažou na Facebooku chce vysvetliť princíp svojho úveru na bývanie.

 

 

Poštová banka spustila facebookovú kampaň - Prefinancuj svoju starú | drahú | hypotéku, v ktorej víťazom rozdá úvery na bývanie s 0-percentným úrokom. Banka chce týmto spôsobom ľuďom ukázať, ako vďaka pomoci blízkych vedia získať najnižší možný úrok na úvere na bývanie.

Začiatkom apríla predstavila Poštová banka úver Užitočné bývanie so službou Úspora, vďaka ktorej vedia klienti s pomocou úspor od rodiny či priateľov dosiahnuť úrok už 0,725 %.

V súťaži s názvom Prefinancuj svoju starú | drahú | hypotéku na sociálnej sieti https://www.facebook.com/postovabanka/ však môžu ľudia získať 0-percentný úrok na prefinancovanie svojej existujúcej hypotéky alebo úveru na bývanie a to až po dobu troch rokov. Potrebujú k tomu čo najväčšiu podporu svojich blízkych – facebookových priateľov, aby ich podporili formou like-ov. Najväčšie počty like-ov vyhrávajú.

Foto: Poštová banka

Úver na bývanie so službou Úspora je v našich končinách stále skôr novinkou, ktorú chce banka ľuďom vysvetľovať aj takýmto spôsobom. Princíp súťaže má preto demonštrovať výhody Užitočného bývania, pretože aj v reálnom živote majú výšku úroku v rukách klienti. Na Úver na bývanie môže byť naviazaných až päť sporiacich účtov piatich rôznych majiteľov. Tí vďaka svojim úsporám môžu znížiť majiteľovi úveru úrokovú sadzbu na bezkonkurenčnú úroveň na trhu - až 0,725 percenta. Pritom majú blízki svoje úspory kedykoľvek k dispozícii.

Aktuálne prebieha nadlinková kampaň Užitočnému bývaniu a súťaž na sociálnej sieti je jej doplnok. „Chceme, aby si ľudia na vlastnej koži vyskúšali princíp nášho Úveru na bývanie. Čím väčšia podpora svojich blízkych, tým nižší úrok," vysvetľuje Lýdia Žáčková, hovorkyňa Poštovej banky.

Facebooková súťaž prebehne v troch týždňových kolách. Súťažiaci budú mať sedem dní na to, aby k svojmu komentáru získali čo najviac likeov od svojich priateľov na Facebooku. V každom kole traja najúspešnejší vyhrajú úver na bývanie prakticky zadarmo. Okrem úroku 0% na tri roky im banka prefinancuje aj poplatok za predčasné splatenie úveru v inej banke.