Orange spúšťa roaming naplno v súlade s novou reguláciou: Zákazníci budú všetky služby využívať v EÚ rovnako ako doma

Orange spúšťa roaming naplno v súlade s novou reguláciou: Zákazníci budú všetky služby využívať v EÚ rovnako ako doma Foto: Orange

Orange naplno rešpektuje európsku reguláciu roamingu a od 15. júna budú jeho zákazníci aj v EÚ komunikovať za ceny ako doma. Zmeny budú automaticky aplikované na všetkých zákazníkov Orangeu s akýmkoľvek paušálom či predplatenou kartou, ako aj na FunFónistov.

 

 

Zákazníci Orangeu budú od 15.6. 2017 v EÚ, Nórsku, Lichtenštajnsku a na Islande komunikovať za ceny ako doma a na komunikáciu v týchto krajinách budú môcť čerpať obsah svojho predplateného paušálu alebo kreditu. Svoj balík minút, SMS/MMS a dát budú môcť využívať za rovnakých podmienok ako na Slovensku. Po prečerpaní svojich predplatených minút alebo správ zaplatia za ďalšiu komunikáciu v EÚ rovnako ako zaplatia za komunikáciu do inej domácej siete, ako je sieť Orangeu, čo je 0,10 eur/minútu alebo 6 centov/SMS. V prípade, že zákazník využíva neobmedzený balík volaní a správ do všetkých sietí na Slovensku, ten bude môcť využívať rovnako aj v EÚ. V súlade s reguláciou budú zákazníci v EÚ využívať aj svoje predplatené dáta. Orange obsah svojich dátových balíčkov na domáce a určené pre zahraničie nerozdeľuje a dáta budú rovnako využiteľné v EÚ ako doma, pričom si Orange po prečerpaní určitého objemu dát môže uplatniť roamingový príplatok, ktorý mu povoľuje regulácia.

Odporúčame aj: S cestovateľskými balíkmi môžu zákazníci Orangeu komunikovať v roamingu ešte výhodnejšie, navyše sú aj poistení

S vynovenými paušálmi Go Europe využívajú zákazníci v EÚ aj dáta rovnako ako doma

S vynovenou ponukou paušálov Go, ktoré Orange zaraďuje do svojej ponuky 15.6. 2017 pod názvom Go Europe, zákazníci komunikujú v EÚ za domáce ceny, pričom aj svoje predplatené dáta môžu čerpať v EÚ rovnako ako doma. Zákazníci majú podľa zvoleného paušálu k dispozícii objemy od 500 MB až do 10 GB dát. Tieto dáta sú za rovnakých podmienok ako na Slovensku využiteľné aj v EÚ a taktiež v Nórsku, Lichtenštajnsku a na Islande. Ak zákazníkom predplatený objem dát nestačí, môžu si svoj dátový balíček navýšiť o 500 MB alebo 1 GB za 3 eurá. Aj tieto dáta sú rovnako využiteľné či už doma alebo v EÚ. Zákazníkom, ktorí už paušály Go majú predplatené, budú automaticky zmenené na paušály Go Europe, pričom pôvodne predplatený objem dát im zostane zachovaný.