SWAN a SWAN Mobile budú mať spoločnú reklamnú aj mediálnu agentúru

SWAN a SWAN Mobile budú mať spoločnú reklamnú aj mediálnu agentúru Ilustr.foto Swan

Sesterské spoločnosti SWAN a SWAN Mobile budú mať spoločnú reklamnú aj mediálnu agentúru. Tendre na nových dodávateľov operátor vyhlásil začiatkom roka, v týchto dňoch agentúry preberajú agendu od svojich predchodcov. Informuje spoločnosť v tlačovej správe.


Do výberového konania na novú reklamnú agentúru zadávatelia prizvali 11 agentúr. Do druhého kola postúpili tri a vo finále sa rozhodovalo medzi dvomi silnými hráčmi. Najviac zaujal koncept, s ktorým prišla agentúra MARK BBDO. Víťaznú mediálnu agentúru Media and Digital Services vybrali zadávatelia v trojkolovom tendri spomedzi piatich agentúr.

„V minulých rokoch sme sa viac sústredili na vstup na trh a uvedenie datacentrických produktov TO. (Total Online). V nadchádzajúcom období chceme viac budovať poznateľnosť oboch značiek a hovoriť o ich hodnotách," hovorí riaditeľ pre marketing a komunikáciu Roland Kyška.

"Víťazstvo nášho projektu nás veľmi teší. Novému klientovi ďakujeme za dôveru, je pred nami veľa strategickej a kreatívnej práce, do ktorej sa spoločne okamžite pustíme," poznamenal na margo víťazstva v tendri riaditeľ agentúry MARK BBDO Michal Bláha.

Obe agentúry už začali pracovať na príprave komunikácie počas leta, ako aj na jesennej a zimnej kampani. Minuloročné uvedenie spoločnej produktovej línie TO. predznačilo jednotný postup značiek SWAN a 4ka.