Telekom štartuje novú ponuku dátových balíkov pre Easy

Telekom štartuje novú ponuku dátových balíkov pre Easy

Telekom výrazne mení k 20. septembru 2017 ponuku dát na kartách Easy Pecka. Naďalej funguje Internet na deň, súčasne prichádzajú balíky s iným objemom dát, lepšími cenami a atraktívnymi novinkami.

Internet na deň aj s obnovením rýchlosti

Pri Easy Pecke bude naďalej platiť denný strop 50 centov na dáta. Každý deň začne zákazník surfovať, po dosiahnutí 50 centov (= 5 MB) sa spoplatňovanie zastaví a plnou rýchlosťou možno preniesť 200 MB dát.

Po novom sa mu rýchlosť zastaví a zákazník si môže dokúpiť 200 MB za 50 centov (platia do konca dňa). Ak ich minie, opäť si môže kúpiť 200 MB za 50 centov. Týmto spôsobom získajú zákazníci možnosť naďalej surfovať plnou rýchlosťou za výhodnejších podmienok ako doteraz.

Väčší objem dát jednorazovo

Prvým novým balíčkom je RAZ GIGA. Zákazník získa 1 GB za 3 € na 7 dní. Je to zlepšenie oproti minulému týždňovému balíčku v objeme dát a novinka je určená zákazníkom, ktorí v krátkom čase míňajú viac dát. Po vyčerpaní bude zákazník využívať do konca týždňa štandardný Internet na deň.

Balíčky s výbornou kontrolou spotreby

Balíček VŽDY GIGA obsahuje 1 GB za 6 € na obdobie 30 dní. Ak ho zákazník vyčerpá, môže surfovať spomalenou rýchlosťou 64 kbps alebo využiť ďalšiu novinku – dokupovanie dát. Za 1 € si môže dokúpiť 500 MB plnou rýchlosťou, túto výhodu môže v priebehu mesiaca využiť až štyrikrát.

Najvyšším balíčkom bude VŽDY 2 GIGA. Bude obsahovať 2 GB dát za 8 € na 30 dní a po vyčerpaní núka surfovanie spomalenou rýchlosťou 64 kbps. Aj pri tomto balíčku sa budú dať dokupovať dáta (500 MB za 1 €, najviac štyri razy).

Oba balíčky sú určené pre zákazníkov, ktorí chcú mať spotrebu pod kontrolou a minúť za mesiac iba fixnú sumu. Súčasne sú flexibilné aj pre náročnejších používateľov vďaka možnému dokupovaniu dát.

Uvádzacia akcia pre VŽDY 2 GIGA

Od 20. septembra 2017 do 31. januára 2018 budú môcť zákazníci využívať balíček VŽDY 2 GIGA za špeciálnu uvádzaciu cenu iba 6 eur.

Pri automatickej obnove dáta neprepadnú

Pri trojici nových balíkov bude platiť aj ďalšia novinka. Pri VŽDY GIGA a VŽDY 2 GIGA sa automaticky predlžujú balíky a výhodou je, že nevyčerpané dáta sa budú prenášať do ďalšieho mesiaca. Ak zákazník minie napríklad 700 MB zo VŽDY GIGA a začne mu platiť ďalší balík, získa aj 300 MB z minulého.

Dáta sa prenášajú aj pri RAZ GIGA. Ak si zákazník aktivuje do 7 dní ďalší týždenný balíček, prenesú sa mu dáta aj z predchádzajúceho.

Nové balíčky platia aj v EÚ roamingu

V súlade s reguláciou roamingu v EÚ budú platiť nové balíčky aj v roamingu. Internet na deň má naďalej nastavený limit 110 MB. Trojica nových balíčkov RAZ GIGA, VŽDY GIGA a VŽDY 2 GIGA bude platiť v plnom rozsahu aj v krajinách EÚ za domáce ceny.