Nominácie v súťaži Prokop 2014 sú známe

Nominácie v súťaži Prokop 2014 sú známe

Do súťaže PROKOP 2014 bolo prihlásených 91, z toho bolo 74 podaných agentúrami (nielen komunikačnými), a to 50 projektov z 8 členských agentúr, 24 projektov zo 16 nečlenských agentúr, 17 projektov podaných klientami (8 subjektov) a 1 projekt podaný organizáciou neziskového sektora.

„Tento ročník ocenení PROKOP 2014 pozitívne prekvapil ako veľkým nárastom prihlásených projektov, tak ich kvalitou. Ukazuje sa, že reputácia týchto cien rok od roku rastie a firmy a aj agentúry majú záujem si týmto spôsobom porovnať kvalitu a inovatívnosť svojich kampaní. Aj v minulosti slabšie obsadené kategórie, ako je interná komunikácia, tento rok ponúkli veľmi zaujímavé kampane. Aj z tohto dôvodu tento rok porota udelila viac cien ako v minulom roku, vrátane hlavných cien, ktorá pred rokom udelená nebola." Radek Maršík, podpredseda asociácie APRA a riaditeľ FleishmanHillard.

 

Na short list sa dostali nasledujúce projekty:

 

Porota zasadala v zložení:
Lucia Muthová, Allianz SP
Lenka Surotchak, Nadácia Pontis
Miroslava Kernová; webový portál Omédiách.com
Renáta Môciková, Stratégie
Jozef Bednár, Paneurópska vysoká škola Bratislava, hovorca ministra kultúry SR
Radek Maršík - generálny riaditeľ Fleishman-Hillard ČR, zástupca APRA ČR (predseda poroty)
Tomáš Král, Svet zdravia
René Parák, Telefónica Slovensko
Marek Mrázik, TRIAD Advertising
Róbert Slovák, Respect APP
Martin Mazág, PRime time, prezident APRSR
Karol Wolf, Dynamic Relations 2000

Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 24.apríla 2014 o 19,00 hod. v Kamperovej kúrii SNM na Žižkovej ulici 12, Bratislava.

Lístky (20 euro) na slávnostné vyhlásenie si môžete objednať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 0903 430 427.