Bratislavské reštaurácie? Drahé a OUT. Je tu PONTEO!

Bratislavské reštaurácie? Drahé a OUT. Je tu PONTEO!

Sezóna kreatívnych klubových dní a rodinných celodenných výletov sa začala! Vonkajšie grilovanie, multifunkčná terasa, bowling, wellnes, fitness, požičovňa bicyklov a vonkajšie športoviská - to je PONTEO Activity Park. Plus nový, netradičný jedálny lístok s fantastickou dubákovou polievkou ako od mamy a steakom ako z Ameriky.

 

 

 To všetko nájdete len 15 minút od Bratislavy v nádhernej prírode na okraji Rusoviec v tesnej blízkosti Rusovského kaštieľa a parku, chráneného územia Dunajské luhy i starorímskej Gerulaty.

 

 

PONTEO Activity Park je multifunkčným objektom klubového typu, ktorý slúži ku konferenčným eventom, obedom, firemným akciám i rodinným výletom a promóciám. Nielen celý pobyt, ale aj parkovanie so 70 miestami je totiž dokonale chránené a vytvorené pre podmienky intimity.

 

 

"Kapacita reštaurácie je 100 ľudí, kaviarne so zimnou záhradou 40. Salóniky na privátne stretnutia a obedy s kapacitou do 20 osôb sú dva a vonkajšia terasa pojme až 100 ľudí," neskrýva nadšenie marketingová manažérka Pontea Barbara Lamatová a pripomína, že "vytvoriť diskrétne, príjemné prostredie vrátane nevtieravej muziky a skvelého jedálnička je pre nás základom."

Odporúčame aj: Čo má dobrá firma? Dôveru, štýl a 70. Hádajte čoho

 

 

Práve jedálny lístok začiatkom sezóny prešiel veľkými zmenami a nesie punc medzinárodnej kuchyne a originality. Okrem exkluzívneho priameho grilovania na terase sú v ňom jedlá ako je gaštanová polievka, cviklové rizoto s grilovaným kozím syrom, dezert s koreňmi v Taliansku Semifreddo, i sezónne jedlá zo špargle či jahôd.

"Ceny pritom zodpovedajú mimobratislavskej lokalite a sú mimoriadne motivujúce," usmieva sa manažérka PONTEO Activity Park B. Lamatová a odporúča stránku www.ponteo.sk/restauracia-bratislava.