Vyhraj lístky na MS v hokeji. Zuno Fair Play Aréna je už otvorená

Vyhraj lístky na MS v hokeji. Zuno Fair Play Aréna je už otvorená

Online banka Zuno otvára Zuno Fair Play Arénu, súťaž k Majstrovstvám sveta v ľadovom hokeji 2015.

 

 

 

Cieľom súťaže je posilniť princíp Fair Play a zároveň podporiť nový koncept férovosti a transparentnosti, ktorý banka v súčasnosti prezentuje.

Súťaž vychádza z legendárnej hry Míny. Úlohou súťažiaceho je, čo najrýchlejšie nájsť dve voľné miesta v Aréne bez toho, aby klikol na obsadené sedadlo hostí. Výhru získa hráč s najlepším časom.

Súťaž bude trvať do 11. mája. Celkovo bude pozostávať z jedenástich kôl, pričom jedno kolo potrvá dva dni. V každom kole sa súťaží o dve vstupenky na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2015. Dokopy tak banka Zuno rozdá 22 vstupeniek na základnú a vyraďovaciu časť šampionátu.

Hlavná výhra je o niečo atraktívnejšia. Súťaží sa o vstupenky na finálové zápasy šampionátu, o ktoré môžu zabojovať aj tí, ktorý nepatria k najrýchlejším hráčom. Šancu na výhru má totiž naozaj každý. „Celý projekt bol vytvorený v duchu férovosti. Jeho mechaniku sme vymysleli tak, aby mal každý šancu na výhru. Teda aj ten, komu sa v hre až tak nedarilo," hovorí Ewa Golińska, Marketing Expert online banky Zuno.

V prvých kolách teda vyhrávajú najrýchlejší súťažiaci, ale výhercom hlavnej ceny bude ten, kto najlepšie zodpovie súťažnú otázku na webe www.zuno.sk/landing/narovinu/.

Z odpovedí vznikne tzv. Férometer bánk na Slovensku, ktorý znázorní, do akej miery ľudia banky považujú za férové alebo naopak za neférové.

Podrobnejšie pravidlá a hru nájdete na www.zunoarena.sk.