IKEA vybrala nové PR agentúry

IKEA vybrala nové PR agentúry Foto: Ikea

IKEA ukončila výberové konanie na PR agentúry pre región Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

 

 

Strategickými partnermi IKEA v oblasti PR a komunikácie sa stali agentúry Seesame Communication Experts na Slovensku, Ogilvy PR v ČR a Café PR v Maďarsku, oznámila spoločnosť v tlačovej správe.

„ Agentúra Seesame nás na Slovensku zaujala predovšetkým komplexnosťou návrhu komunikácie, ktorý obsahoval i niektoré netradičné prvky a bol postavený na individuálnom prístupe ku komunikácii s cieľovými skupinami. Návrhom i vyrovnaným výkonom vo všetkých kolách tak potvrdila veľký potenciál pre podporu ďalšieho smerovania a rozvoj komunikácie IKEA na Slovensku," vyjadril sa k výsledkom tendra na Slovensku Tomáš Kubík, Country Corporate Communication Manager IKEA pre región CZHUSK.

„Našim cieľom nebolo zostaviť rebríček najlepších agentúr na trhu, ale hľadali sme najvhodnejších partnerov pre špecifické potreby komunikácie značky IKEA a hlavne pre budúce smerovanie a zameranie komunikácie IKEA v rámci nášho regiónu i jednotlivých krajín v nasledujúcich rokoch."
IKEA zahájila výberové konanie na PR agentúry v apríli tohto roku, v každej z troch krajín doň bolo pozvaných 15 agentúr. Spolupráca s víťaznými agentúrami začne v septembri.