Julo Viršík bude mať vlastnú reláciu v rádiu Expres

Julo Viršík bude mať vlastnú reláciu v rádiu Expres Foto. Expres

Rádio Expres bude mať novú víkendovú reláciu.

Dvojhodinový program Twentyfive sa bude na Exprese vysielať každú nedeľu od 17. do 19. hodiny. „Som vzrušený a veľmi sa teším, lebo dostať priestor v najpočúvanejšom slovenskom rádiu s programom, kde si môžem dve hodiny hrať piesne, ktoré mám rád, je niečo fantastické," reagoval Julo Viršík.
Relácia bude mať premiéru túto nedeľu 8. novembra. V playliste nebudú chýbať East17 „House of love", Reel 2 Reel „I like to move it", Green Day „Basket case" či MC Sar & The Real McCoy "It´s on you", píše radio v tlačovej správe.

„Dlhodobo sme hľadali formát na nedeľné neskoré popoludnie, kedy sa ľudia vracajú v autách z víkendu. Chceli sme ponúknuť výnimočný program – víkendový špeciál, ktorý si budú naši poslucháči spájať s nedeľným podvečerom. S Julom sme rozhovory na túto tému začali už začiatkom tohto roka. Vtedy bol však vyťažený svojím festivalom a ďalšími letnými aktivitami. Opäť sme sa k tejto téme vrátili začiatkom septembra a dva mesiace sme dolaďovali detaily," hovorí Martin Fenčák, programový riaditeľ Rádia Expres.

„Plánujeme aj živé vystúpenia súčasných hudobných hviezd, ktoré zahrajú coververzie svojich obľúbených hitov z 80. a 90. rokov," dodal Fenčák.

Julo Viršík začínal v Slovenskom rozhlase. Najprv v redakcii Pozor zákruta, neskôr vo vysielaní pre mládež s názvom Rádio Elán. V 1991 prešiel do rádia Rock FM, o sedem rokov neskôr dostal ponuku robiť šéfa programu v Rádiu Koliba, ktoré sa neskôr premenovalo na Rádio Okey. Zviditeľnil sa tiež ako porotca SuperStar. So svojou spoločnosťou HIT production organizuje letné hudobné festivaly, nedávno podporil žiadateľov o frekvencie pre nový projekt Rádio Elán. Minulý rok v januári sa vrátil do Slovenského rozhlasu, kde moderoval reláciu Naša hudba.