K Ihnačákovi a Paulusovi pribudla cukrárka – moderátorka Markízy

K Ihnačákovi a Paulusovi pribudla cukrárka – moderátorka Markízy Foto: Lidl

Dlhodobá kampaň Lidla založená na súboji dvoch šéfkuchárov Marcela Ihnačáka a Romana Paulusa prechádza do novej etapy. Dvojica bude mať ženskú posilu z Markízy a novú stránku s receptami z cukrárne.

 

 

Do Kuchyne Lidla pribudne v týchto dňoch cukrárka, moderátorka ranného vysielania na Markíze Adriana Poláková. Spolu s novou tvárou kampane spustila spoločnosť Lidl aj podstránku Cukráreň, kde sú už prvé recepty.

Doterajší koncept Lidla tvorili každý týždeň recepty na webovej stránke, letáku a brožúre od šéfkuchárov, ktoré boli doplnené aj reklamným spotom a súťažou. Fanúšikovia na stránke hlasujú, ktorý tip ich viac zaujal.

Odporúčame aj: Ihnačák a Paulus bojujú na stránkach Lidlu


„V týchto dňoch sa k dvom kuchárom pridá sladká cukrárka – známa moderátorka Adriana Poláková. Ich súboj neovplyvní, len trošku „osladí" svojimi receptami na podstránke kuchynalidla.sk – Lidl cukráreň," píše v tlačovej správe Lidl.

Poláková sa objaví v TV spotoch, kde bude pripravovať recepty z produktov Lidl, ktoré budú v danom týždni cenovo zvýhodnené. Ako prvý ponúkne recept na cheescake.