Na Eurosporte beží spot o Slovensku. S čudným sloganom

Na Eurosporte beží spot o Slovensku. S čudným sloganom

Slovensko si zaplatilo kampaň na známej športovej stanici TV Eurosport.

 

 

Spot so sloganom „Slovakia. Best friends forever," ktorý pripravila Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR), už vysielal Eurosport aj minulý rok. Tento rok bude na Eurosporte odvysielaný viac ako 300-krát a to počas športových podujatí, ako sú cyklistické preteky Tour de France alebo etapové preteky Okolo Poľska, ktorých sa zúčastňujú aj slovenskí cyklisti. Či počas Majstrovstiev Európy v atletike a v plávaní, automobilovej súťaže a majstrovstiev sveta v šerme.

„Spot predstavuje prierez ponuky Slovenska ako atraktívnej celoročnej dovolenkovej destinácie. Dopĺňa ho anglický komentár a zvuková kulisa," píše SACR v tlačovej správe.


„Spot sme umiestnili tak, aby sme prepojili úspech športovcov s prezentáciou ich rodnej krajiny. Preto sme sa zameriavali na cyklistiku, kde Slovensko excelentne reprezentuje Peter Sagan. Umiestnenie v športových prenosoch sme vyberali tak, aby sme oslovili čo najširšie športové publikum. Spotom chceme inšpirovať divákov z celého sveta, aby navštívili Slovensko," povedala Marta Kučerová, generálna riaditeľka SACR.


Eurosport vysiela v 54 krajinách sveta.