Tam, kde sa iná reklama nedostane, prichádza promobike

Tam, kde sa iná reklama nedostane, prichádza promobike Foto: Keis Media

Príjemná atmosféra na festivale, nedeľná vyhliadka okolo rieky, námestie s ľuďmi v kaviarničkách či pred divadlom? Tu sú miesta, kde sa klasická reklama len tak ľahko nedostane. Promobike s tým nemá problém.

 

 

 

Foto: Keis Media

 

Moderné bicykle na štyroch kolesách od Keis Media sa dostanú všade tam, kde sú ľudia - na ulice, parkoviská, pešie zóny, do centier miest, ale aj na kúpaliská, cyklistické chodníky či bežecké trasy.

 

Foto: Keis Media

 

Promobike príde skoro všade - nerušene, ohľaduplne a plný pozitívnej energie. Bicykel na štyroch kolesách s dvomi podsvietenými reklamnými plochami štandardného citylightového formátu okamžite upúta pozornosť. Promobike sú spestrením koncertov, festivalov, veľkých športových eventov ale aj malých dedinských akcii.

 

Foto: Keis Media

 

Kde všade môžete mať reklamu?

 

Foto: Keis Media

 

Promobike nie je len jedinečný ekologický reklamný nástroj s mimoriadne efektným a efektívnym využitím. Má aj dušu.

 

Foto: Keis Media

 

Promobikeri z Keis Media sú mladí ľudia, pre ktorých je bicyklovanie nielen prácou, ale aj zábavou a relaxom. Vyhľadávajú priamo cieľovou skupinu a v príjemnej atmosfére, prirodzene a s úsmevom odprezentujú službu, produkt. Často sú však aj spestrením mnohých podujatí. Tešia sa z nich nielen deti, s promobikom sa už odfotila nevesta, okoloidúci študenti či cyklisti.