Print this page

Televízne kanály Mňam TV a Mňau TV zamerané na relácie o varení a vysielanie videí zo sveta zvierat kúpila od doterajšieho prevádzkovateľa CE Media spoločnosť S & P Broadcasting. Oba kanály v novembri skončí v klasickom pozemnom vysielaní a budú dostupné prostredníctvom káblového a satelitného vysielania DVB-C a DVB-S. V tlačovej správe o tom dnes informovala S & P Broadcasting.

"V šírenia nášho vysielania cez DVB-C a DVB-S, teda káblové a satelitné vysielanie, vidíme oveľa viac priestoru k rozvoju obsahu a modernizáciu značiek oboch televízií. Ďalšou oblasťou rozvoja bude online distribúcia," uviedol výkonný riaditeľ S & P Broadcasting Pál Milkovics, ktorý zastával pozíciu generálneho riaditeľa aj u predchádzajúceho vlastníka oboch televíznych kanálov.

Obsah vysielania kanálu zameraného na domácich miláčikov sa po zmene majiteľa nezmení, TV Mňam ale plánuje výrazne posilniť vlastnú tvorbu. Vlastnej produkcie programov by proti zahraničnej prevzaté tvorbe mala vzrásť zo súčasných 30 percent na 70 percent obsahu.

Mňam TV začala vysielať vlani vo februári. Mňau TV začala skúšobni vysielať vlani v decembri.