Olympionik musí kvôli zlomenej nohe odstúpiť z televíznej súťaže

Najúspešnejší britský olympionik Bradley Wiggins musel pre zranenie odstúpiť z televíznej súťaže "The Jump" (Skok), v ktorej známe osobnosti súperia v zimných športoch. Bývalý víťaz cyklistickej Tour de France, ktorý v závere minulého roka ukončil cyklistickú kariéru, si pri tréningu zlomil nohu.

"Bol som u špecialistu a mám malú zlomeninu v nohe. Čaká ma tri až šesť týždňov oddychu," vysvetlil tridsaťšesťročný Wiggins svoje odstúpenie zo súťaže. "Nebol to žiadny hororový pád, len malé tréningové zranenie, kvôli ktorému už nebudem môcť súťažiť. Nemám ani sadru, len musím nechať nohu oddýchnuť," dodal držiteľ ôsmich olympijských medailí z dráhovej a cestnej cyklistiky.

Zranenie celebrít tak prenasleduje aj štvrtú sériu súťaže televízie Channel 4, ktorú už pred Wigginsom musela vzdať kvôli poraneniu kolena z tréningu modelka Vogue Williams. V minulých rokoch sa zranili napríklad gymnastka Beth Tweddle, ktorá musela na operáciu chrbtice, plavkyňa Rebecca Adlington, veslári Steve Redgrave a atlét Linford Christie.