Markíza chystá HÝBSA Slovensko, prinášame podrobnosti

Markíza chystá HÝBSA Slovensko, prinášame podrobnosti Foto: Markíza

Televízia Markíza v spolupráci so spoločnosťou Be Cool a partnerom projektu BILLA Slovensko chystajú projekt HÝBSA Slovensko, určený pre celú rodinu. Cieľom projektu HÝBSA Slovensko je prístupnou, hravou a najmä zábavnou formou ukázať, že zdravý životný štýl nie je niečo, čo by človeka v živote obmedzovalo, ale naopak.

HÝBSA Slovensko nie je o spĺňaní nominačných kritérií na olympiádu a nie je ani o varení jedál zo surovín, ktorých názvy ani nedokážeme vysloviť. Je o tom, že si znova nájdeme čas sami pre seba, svoju rodinu a priateľov, pretože aj prechádzka v parku, hádzanie si lopty a varenie so starou mamou nám prinesie do života tak potrebnú rovnováhu.

Tváre projektu HÝBSA Slovensko sú moderátorka Telerána Lenka Šóošová, moderátor Televíznych novín Patrik Švajda a Gizka Oňová z relácie Svokra. „V rámci aktivít Hýbsa Slovensko sa však deti a ich rodičia môžu tešiť aj na ďalšie osobnosti, či už hercov, spevákov alebo moderátorov, ktorí ich spolu s organizátormi projektu budú formou atraktívnych akcií sprevádzať svetom zdravého životného štýlu," píše televízia.

Projekt bude prebiehať v rámci celého Slovenska - v máji v Bratislave a ďalšie budú nasledovať vo Zvolene, Prešove, Žiline a Poprade. Vyvrcholenie pilotného ročníka projektu bude v septembri v Šamoríne.
„Každý týždeň budeme divákom v rámci Telerána predstavovať rôzne súvisiace témy ako varenie, cvičenie, voľnočasové aktivity, ale aj rady lekárov a iných odborníkov," píše televízia.