Print this page

Vieme kedy a kde sa odohráva Farma 9. Prinášame podrobnosti a fotky farmy Foto: Markíza

 


Markíza sa rozhodla pokračovať v tradícii Fariem aj túto jeseň. Do vysielania už od 7. septembra zaradí v poradí deviatu sériu.
Farmárov čaká extrémna výzva, s ktorou sa budú musieť popasovať v kraji Juraja Jánošíka. Nová Farma sa totiž nachádza v nedostupných vrchoch medzi Zázrivou a Terchovou.

 Foto: Markíza

Hlavnými motívmi deviatej série drsnej reality šou budú návrat k pastierstvu a znovuobjavovanie zabudnutých výrobných postupov. Po celý čas budú farmárov sprevádzať slovenské symboly ako je salaš, ovce, valaška, bryndzové halušky či oštiepok, píše televízia.

Foto: Markíza

Okrem toho, že sa budú musieť súťažiaci naučiť postarať o svoj statok, budú si ho musieť musieť vlastnými rukami aj vybudovať.

Foto: Markíza

Po príchode na miesta, na nich bude čakať iba malý domček pre farmára týždňa a torzo kuchyne bez stien. Ostatné si musia vybudovať. Okrem toho, že sa budú musieť súťažiaci naučiť postarať o svoj statok, si ho v tejto sérii budú musieť vlastnými rukami aj vybudovať. To všetko na pozadí spoznávania sa s novými ľuďmi, vzniku nových priateľstiev, vzťahov aj konfliktov.