TOP 10 najpredávanejšie e-knihy za júl 2014

TOP 10 najpredávanejšie e-knihy za júl 2014

Triler Šesť rokov vás presvedčí, že pravda môže občas zabíjať. Táto kniha sa stala v júli najpredávanejšou e-knihou na platforme WOOKY, ktorú využívajú viaceré známe e-shopy a ponúkana Slovensku takmer 11.000 e-kníh. Čo sa teda najviac čítalo na tabletoch, čítačkách a smartfónoch za júl?

 

 

1) Šesť rokov (Harlan Coben)

2) Iba jeden deň (Gayle Formanová)

3) Hrana pokušenia (Eve Berlinová)

4) Šum (Anders de la Motte)

5) Jednoducho neodolateľná (Jill Shalvisová)

6) Jedine s ním (Lisa Renee Jonesová)

7) Netopierí muž (Jo Nesbo)

8) Citadela (Kate Mossová)

9) Lož na kolesách (Juliet Macurová)

10) Analfabetka, ktorá vedela počítať (Jonas Jonasson)

Jake našiel lásku svojho života, s ktorou si už predstavuje svoju budúcnosť. Namiesto toho ho Natalie opustí a o pár dní ho pozýva na svadbu s mužom, ktorého práve stretla. Zúfalý Jake šesť rokov skrýval svoje zlomené srdce a venoval sa kariére univerzitného profesora. Šesť rokov dodržiaval sľub, že manželov nechá na pokoji, a šesť rokov ho ťažili mučivé sny o Natalinom živote s Toddom. Až raz jedného dňa... Takto sa začína strhujúci triler Šesť rokov od Harlana Cobena, ktorý predal vyše 60 miliónov kníh a preložili ich do 41 jazykov. Je to šokujúci trhák, v ktorom sa opäť ukázala Cobenova genialita priklincovať vás ku stoličke. Alebo k tabletu, prípadne k čítačke. Kniha Šesť rokov sa stala v júli najpredávanejšou e-knihou na platforme WOOKY.

V TOP 10 sa umiestnili aj ďalšie dve detektívky. Severské adrenalínové krimi Šum (4.miesto) a Nesbov Netopierí muž (7.miesto). Druhou najsťahovanejšou e-knihou bol román Iba jeden deň o čerstvej maturantke Allyson. Ide o pokračovanie úspešného hitu Iba jeden rok. Dievča z dobrej americkej rodiny stretne počas výletu do Európy na netradičnom pouličnom predstavení  Shakespearovej hry bezstarostného holandského herca Willema. Deviate miesto sa ušlo pre cyklistu Lancea Armstronga (novinka Lož na kolesách), či Analfabetku, ktorá vedela počítať od autora megaúspešného Storočného starčeka.

Rebríček TOP 10 najpredávanejších e-kníh za uplynulý mesiac zverejnila platforma Wook. Údaje o predajoch zhromaždila z e-shopov, ktoré fungujú na tejto platforme, ako Rajknih.sk, iBux.sk, Klobook.sk, Gorila.sk či oKnihe.sk. Rebríček nezohľadňuje predaj cez Martinus, ani od vydavateľov, ktorý predávajú cez Amazon, či iBookstore.