Markíza predstavila súťažiacich novej Farmy. Kto sú?

Reality šou Farma štartuje 28. augusta. Markíza už predstavila súťažiacich.


Ľubomír Snopko (19)
Má iba 19 rokov a tvrdo pracuje na píle. Život sa s ním nemaznal. V 17-tich odišiel od rodičov ku krstným. Práve im chce pomôcť výhrou vo Farme. Bude pracovitosť a sebadisciplína stačiť na výhru?

Lenka Hrčková (23)
Temperamentná a energická mladá Banskobystričanka.Výrečnosťou by chcela vyhrať Farmu, no hlavne dokázať rodine, že zvládne prežiť v drsných podmienkach. Energie má na rozdávanie, výdrži jej až do konca?

Anna Koleňáková (19)
19-ročná mladá a neskazená žabka. Rodina je pre ňu na prvom mieste. Jej zbraňou je s každým dobre vychádzať a každému porozumieť. Dostane od života facku alebo si ju na Farme všetci zamilujú?

Alžbeta Janíčková (46)
Pracovitá a životom ostrieľaná mamina. Detstvo prežila v detskom domove. Teraz má muža svojich snov a krásne deti. Napriek ťažkému detstvu chce pomôcť svojim rodičom a zabezpečiť im slušné bývanie... Bude jej pracovitosť a viera v Boha stačiť na víťazstvo?

Viktor Matz (21)
Extravagantný, cieľavedomý a citlivý východniar. Otec mu bol veľkou oporou a veľmi mu chyba. Teraz by si chcel otvoriť si vlastný kadernícky salón. S ľuďmi jedna na rovinu a nemá rad keď ho ohovárajú. Život si nevie predstaviť bez technológií. Ako si poradí na drsnej Farme?

Patrik Mirga (22)
Mladý a vyšportovaný „Playboy" z Nitry. V živote si toho prežil veľa. Výhrou na Farme sa chce postaviť na vlastne nohy. Udržiava sa vo skvelej fyzickej aj psychickej forme, preto by sa mali mat dievčatá na pozore. Na farmu nejde súťažiť ale vyhrať.

Lucia Mokráňová (22)
Sladká blondínka z Bratislavy/ Hodonina. Chce urobiť hrubú čiaru za svojim predchádzajúcim životom. Na Farme chce dokázať, že nie je iba silikónová blondína. Podarí sa jej to, alebo padne až na Farmárske dno.

Jana Ivaničová (33)
Osamela matka s dvoma deťmi býva u rodičov. Jej nekonečná láska k deťom jej dáva silu a vôľu bojovať. Chce vlastný byt a lepší život pre seba a svoje deti. Je hlboko presvedčená o výhre. Podarí sa jej to alebo Bude Farma jej ďalším sklamaním?

Tibor Repa (48)
48-ročný motorkár a chlap ako sa patrí. Rodina a motorky znamenajú preňho cely život. Je svojrázny a s nikým sa nemazná. Manželka mu zlomila srdce a rozvod ho pripravil o milované deti, no on sa nevzdáva. Výhra na Farme mu ma pomôcť vybojovať si svoje deti späť.

Ján Beutel (57)
Otec štyroch detí je najstarší z farmárov. Neobáva sa, že nezapadne do mladého kolektívu. Ako dobrý otec chce zabezpečiť budúcnosť sebe a svojim deťom. Životné skúsenosti a veľké srdce sú jeho hlavné zbrane.

Marek Pavlov (23)
Vyštudovaný psychológ vie ako manipulovať s ľuďmi. Jeho zlou stránkou je obrovská lenivosť. Bez počítača si svoj život nevie predstaviť. Je silno presvedčený o svojom víťazstve, no postačí mu naň len jeho intelekt?

Miriam Pribaničová (53)
Výstredná Bratislavčanka sa v prírode cíti ako doma. Dostať sa na farmu bol jej životný sen. Nadovšetko miluje zvieratá a obzvlášť svoju malú opičku. Na Farme chce ukázať, čo sa v nej naozaj ukrýva.