Kto sú moderátorky novej kulinárskej šou Zmena chutí?

 

 

Na TV Doma pôjde nová kulinárska relácia Zmena chutí, kde namiesto typických kuchárov uvidíte dve mladé dievčatá, ktoré nie sú len typickými kuchárkami. Janica Lacová a Aneta Orosiová pripravujú totiž tradičné recepty, tak trochu inak... moderne. Nie je to len o varení, veľkú úlohu, tu zohrávajú aj modely, v ktorých ich uvidíte. Hlavné hrdinky šou, totiž spolupracujú s viacerými známymi návrhármi, takže bude sa čím inšpirovať.

Každý diel obsahuje súboj, v ktorom každá z protagonistiek pripravuje ten istý recept, v inej verzii. Prvý recept bude pripravovaný klasicky tak, ako ho mnohí poznáme a ten druhý naopak v modernom prevedení. Druhá varianta receptu sa bude pripravovať v modernej, odľahčenej forme so zdravšími ingredienciami. Takže diváci sa aj čo to naučia a doplnia tak svoje kuchárske knihy.

Čím sa líši tento formát od iných? Na obrazovkách neuvidíte len spomínané kuchárky, ale vypomáhať im budú ľudia, ktorí sa venujú zdravému štýlu a ním aj žijú. Sú to ľudia, ktorí si vedia sami dopestovať zdravé potraviny a suroviny, ktoré majú priamo z fariem a majú vlastné know-how, ako si dopestovať potraviny, ktoré sú o čosi lepšie, ako tie v obchodoch.
Relácia začína 8. júna.