V lete prinesie JOJ tieto seriálové premiéry

 

Už dnes večer na JOJke odštartuje nová letná programová štruktúra. O 20:30 to bude druhá séria seriálového Kuriéra, premiérové časti nového akčného seriálu Taxi Brooklyn o 21:40 a šiestu séria zo života milionárskej dvojice manželov Geissenovcov o 22:45.

 

 

Čo má nové kuriér Frank Martin?
Nájomný kuriér Frank Martin má v prvej epizóde druhej série za úlohu dopraviť pred súd chlapca, ktorý je jediným svedkom v prípade vraždy významného sudcu. Vrahov brat je chlapcovi na stope a snaží sa ho počas prevozu zlikvidovať. Frank musí použiť všetok svoj um a zručnosť, aby chlapca ochránil.

O čom je seriálová novinka Taxi Brooklyn?
Mladá, sympatická newyorská policajná detektívka Caitlyn "Cat" Sullivanová, ktorá dočasne prišla o vodičský preukaz, spojí svoje sily s brooklynským taxikárom francúzskeho pôvodu Leom Rombom, vynikajúcim šoférom, ktorý pochádza z Marseille. Chladnokrvný francúzsky imigrant Leo Romba sa stane jej vodičom, konzultantom a najlepším pomocníkom pri riešení ďalších prípadov. Caitlyn s novým neoficiálnym partnerom úspešne pokračuje v plnení svojich služobných povinností, ale popri tom, tajne a neoficiálne, zbiera nové dôkazy k odloženému a nevyriešenému prípadu vraždy svojho milovaného otca, dôstojníka newyorskej polície, ktorého popravila talianska mafia. Prípad otcovej vraždy chce dotiahnuť do konca, aby sa zločinecký gang mafiánskeho bossa Luka Capellu zodpovedal pred spravodlivosťou a bol náležite potrestaný.

Kam tentoraz pocestujú Geissenovci?
Vracia sa reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký" je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Geissenovci sú známi najmä svojou láskou k cestovaniu. Tentoraz nás so svojim cestovateľským dokumentom zavezú na slnečné Miami.