Sitkom Pestúnka Fran získala Markíza pre Doma, prinášame podrobnosti

Sitkom Pestúnka Fran získala Markíza pre Doma, prinášame podrobnosti Foto: Markíza

Americký sitcom pre celú rodinu Pestúnka Fran (The Nanny) začína na TV Doma od 5. septembra. Talevízia ho bude vysielať každý pracovný deň podvečer.

 

Pestúnka Fran už bola vysielaná vo viac ako osemdesiatich krajinách sveta. V mnohých krajinách boli natočené lokalizované verzie tohto seriálu, ktoré však veľmi dodržiavali pôvodný scenár, až na niekoľko malých úprav vzhľadom na odlišnú kultúru tej-ktorej krajiny," píše Markíza na svojej stránke.
Seriál získal Emmy aj nominácie na Zlaté glóbusy.

O čom je sitcom?

Bláznivá Fran sa úplnou náhodou ocitne v rodine bohatého vdovca a bude sa musieť starať o tri jeho neposlušné deti.

Fran Fineová práve prišla o prácu a opustil ju priateľ. Potrebuje si znovu usporiadať život, a tak začne na Manhattane predávať kozmetiku. Vďaka tomu sa dostane do domu Angličana Maxwella Sheffielda, bohatého ovdoveného divadelného producenta z Broadwaya. Omylom ju považujú za kandidátku na pestúnku troch Maxwellových detí a nakoniec ju na túto prácu najmú. Na rozdiel od predchádzajúcej pestúnky však vyzerá a aj sa chová tak trochu inak – je krásna, extravagantná a bez obalu sa delí o svoje osobité názory so všetkými navôkol. Čo sa niektorým členom domácnosti pochopiteľne nepáči. Napriek tomu si Fran vytvorí k deťom (Maggie, Brighton a Grace) pevný vzťah a skvele si rozumie aj so sluhom Nilesom. Medzi ňou a pánom Sheffieldom panuje erotické napätie, všetko je však ešte zložitejšie, keďže na majetného vdovca má slabosť aj jeho obchodná spoločníčka C. C. Babcocková...