Hitom slovenského internetu sa stala rómska svadba

Hitom slovenského internetu sa stala rómska svadba Foto: Facebook manželov

 

 

Hitom slovenského internetu sa stala rómska svadba z Michaloviec, pri ktorej nevestu zasypávali zlatom aj bankovkami. Video devätnásťročnej Evy a dvadsaťročného Lukáša za pár dní dosiahlo viac ako štvrť milióna zhliadnutí.

Novomanželia nenechali nič na náhodu, veľký deň pripravili s veľkým predstihom a rozpracovali do posledných podrobností. Rozhodne nešetrili: nevesta mala drahú róbu, stoly sa prehýbali, alkoholu boli hektolitre, nechýbala dlhá biela svadobné limuzína a svadobčanom vyhrávali muzikanti z Maďarska a Británie.

Nevesta Eva snívala o tom, že bude mať rovnaké šaty, aké raz videla na modelke Andrey Verešovej. Sen jej splnila módna návrhárka Natasha Azaryi. Róba, zdobená zlatou čipkou, stála podľa tlače 3500 eur. Na rovnakú sumu vraj vyšli črievičky, doplnky a šperky. A všetko korunovala zlatá korunka na hlave nevesty za ďalšie tri tisícky eur. Ženích mal na mieru ušitý biely oblek za 1500 eur.

Mladý pár oslavoval v spoločnosti svojich najbližších. Tých bolo asi 80 a oslavovalo sa štyri dni.

"Začali sme v piatok. U nás je taký zvyk, že sa pred svadbou nosia novomanželom dary. V sobotu bol náš veľký deň. Aby sme dodržali všetky tradície, začali sme už o desiatej dopoludnia. V nedeľu sme v oslavách pokračovali a v pondelok sme sa ešte bavili s najbližšími príbuznými," opísal ženích. S manželkou sa vraj pozná od detstva.

Podľa ženíchovho svokra, tridsaťdeväťročného Romana, svadba stála 35.000 eur.