Hospodárske noviny zverejnili verejné ospravedlnenie Denníku N

Hospodárske noviny zverejnili verejné ospravedlnenie Denníku N Reprofoto Omédiách.com

Hospodárske noviny zverejnili dnes v novinách a včera na webe ospravedlnenie Denníku N.

 


Dôvodom je chyba, na ktorú upozornil čitateľ.

 

HN v utorok ponúkali mailom čitateľom možnosť odhlásiť sa z ich newslettra tak, že preklik čitateľa nesmeroval na web Hospodárskych novín ale na odhlásenie z newslettra Denníka N.
Hospodárske noviny včera zverejnili na webe Verejné ospravedlnenie Denníku N, v ktorom píšu, že v utorok 13. 6. 2017 v newsletteri HN omylom uverejnili pri možnosti zrušiť odoberanie newsletterov odkaz smerujúci na stránku Denníka N „Odhlásiť z odoberania noviniek".

"Týmto by sme sa radi verejne ospravedlnili Denníku N aj všetkým príjemcom nášho newslettra za spôsobené nepríjemnosti. Naším úmyslom nebolo poškodiť dobré meno Denníka N, ako ani vydavateľstva N Press s. r. o.," píšu HNky.

Podobné ospravedlnenie zverejnili aj v denníku Hospodárske noviny a poslali mailom aj čitateľom. „Došlo k ľudskému zlyhaniu. Sme pripravení poskytnúť Denníku N aj finančnú kompenzáciu," povedal pre Omédiách.com riaditeľ vydavateľstva Vladimír Mužík, ktorý poslal ospravedlňujúci list aj vedeniu Denníka N.

"Akceptovali sme ospravedlnenie, ktoré nám poskytlo vedenie spoločnosti Mafra, a túto tému považujeme za uzavretú. Veríme, že k podobným pochybeniam v budúcnosti nedôjde," povedal pre Omédiách.com Lukáš Fila z vedenia Denníka N.

*Manžel autorky článku pracuje v Denníku N.