Na trh prichádza časopis o marihuane

Na trh prichádza časopis o marihuane Foto: Konopkar

Na trhu tlačených médií prichádza ďalšia novinka.

 

 

V týchto dňoch sa na trh dostáva časopis pre špecifické skupiny čitateľov, vydáva ho bratislavská spoločnosť Bluetactic. Konopkar zatiaľ vychádza na webe.

V časopise budú vychádzať podobné články ako na webe: Naštartuje marihuanový trh v Seattle marihuanová káva?, Začiatok konopného vína v Kalifornii, V ktorých krajinách môžete legálne fajčiť marihuanu?, História liečivých a spirituálnych využití konope  a podobne.

„Bolo to len otázkou času, pretože veľa našich fanúšikov sa na nás obracalo s otázkou, či by si obsah z nášho časopisu mohli prečítať aj v printovej verzii. Rozhodli sme sa im splniť toto želanie a preto je premiérové vydanie časopisu Konopkar už teraz v predaji," píše vydavateľ.

"Cieľom Konopkára je poskytnúť čitateľom iný pohľad na konope a tiež na stále rozšírenejšie používanie konope na lekárske účely," povedal vydavateľ pre Omédiách.com.

Prvé číslo má 96 strán a stojí 3,50 + poštovné. Časopis je určený len pre čitateľov starších 18 rokov, vydavateľ predplatiteľom sľubuje konopný darček a diskrétne balenie.