Marianna Ďurianová má novú prácu. V Novom Čase

Marianna Ďurianová má novú prácu. V Novom Čase

Roky Nový Čas prinášal podrobnosti z jej súkromného života, dnes bude súčasťou bulvárnej redakcie.

 

 

Bývalá moderátorka televízie Markíza Marianna Ďurianová sa po materskej dovolenke vracia do médií. „Moderátorka podpísala zmluvu s najväčším vydavateľstvom na Slovensku -Ringier Axel Springer. Ďurianová tak zasadne do redakcie Nového Času!" oznámilo vydavateľstvo. Čo presne bude bývalá moderátorka spravodajstva Markízy v redakcii robiť, Nový Čas neoznámil. Pravdepodobne sa objaví v internetovom vysielaní redakcie.

Ďurianová začínala v roku 2000 ako moderátorka v Slovenskej televízii, kde si ju všimol Pavol Rusko a od roku 2001 moderovala večerné správy v televízii Markíza. Pred tromi rokmi odišla zo spravodajstva kvôli materskej dovolenke. V novembri 2013 sa na pár mesiacov vrátila, aby zakrátko spolu s televíziou JOJ ohlásila budúcu spoluprácu na novej relácii. Z vedenia JOJ však odišiel František Borovský a prechod Ďurianovej do JOJ sa neuskutočnil. Cesta späť do Markízy už však nebola možná.

"Teším sa aj na to, že budem mať novú skúsenosť s novými médiami. Ja som v podstate fungovala cez staré médiá, a teda cez televízne obrazovky ako také. Myslím si, že nevyužiť moju dlhoročnú skúsenosť by bola asi škoda aj pre mňa," cituje Ďurianovú Nový Čas.