Ján Ďurica sa ospravedlňuje za prostredník novinárom

Ján Ďurica sa ospravedlňuje za prostredník novinárom Reprofoto: tivi

Opilecké vyčíňanie, upozornenia polície a sťažnosti hotelových hostí. Aj takto vyzerala radosť slovenských futbalistov po zápase v Luxembursku, vďaka ktorému postupuje slovenská futbalová reprezentácia na Majstrovstvá Európy v roku 2016.
Veselú náladu mali niektorí hráči aj na letisku v Bratislave, kde ich okrem rodiny a fanúšikov čakali aj novinári.

Vulgárne nadávky a prostredník ukázal čakajúcim novinárom hráč Ján Ďurica, čo zachytila kamera Nového Času aj viacerí fotoreportéri. Fotka opitého Ďuricu tak sprevádzala články o návrate reprezentácie.

Ďurica sa dnes na Facebooku fanúšikom aj novinárom takto ospravedlnil: „Chcem sa verejne ospravedlniť fanúšikom a zástupcom mienkotvorných médií za nemiestne gesto a moje nevhodné správanie na letisku pri prílete slovenskej reprezentácie z Luxemburska, ktorú vyvolala skutočnosť, že nás nemenovaná redaktorka bulvárneho denníka čakala na letisku s testerom na alkohol. Sme na EURO 2016 a bolo pre mňa v tej chvíli nepochopiteľné, čo bolo pre ňu dôležitejšie, ako naša úprimná radosť z postupu! V budúcnosti sa však budem snažiť neznižovať sa na úroveň niektorých ľudí a aj napriek nevhodným požiadavkám si zachovám patričnú úroveň slušnosti."