Kto bude poslednou nahou ženou v Playboyi? Časopis si už vybral

Kto bude poslednou nahou ženou v Playboyi? Časopis si už vybral

Časopis Playboy ohlásil, že končí s prinášaním fotiek nahých žien.

 


Blonďavej americkej celebrite Pamele Anderson pripadne budúci týždeň úloha poslednej nahej ženy v časopise Playboy. Záchranárka zo seriálu Pobrežná hliadka ukončí viac ako 60 rokov trvajúcu tradíciu jedného z najznámejších pánskych časopisov sveta.

 

Podľa agentúry Reuters sa štyridsaťosemročná herečka objaví na obálke Playboya už po štrnásty krát, čo je viac než ktorákoľvek iná celebrita. Na obálku magazínu založeného v roku 1953 mediálnym podnikateľom Hughom Hefnerom sa nechali v plnej nahote fotografov zvečniť napríklad speváčka Madonna alebo modelka Cindy Crawford.

Odporúčame aj: V kalendári Pirelli 2016 modelky nebudú

"Zavolal mi (Hefnerov) advokát, ktorý povedal, nechceme nikoho iného, nikto iný pre nás neexistuje, mohla by ste urobiť posledný obálku Playboya?" prezradila Anderson v relácii Entertainment Tonight. Ešte predtým, ako súhlasila, si overila, či proti jej verejnému obnaženiu nebudú nič namietať synovia Brandon (19) a Dylan (17), ktorým sa už kvôli matke ich rovesníci posmievali a ktorí kvôli nej mali "pár pästných potýčok".

Viac: Playboy končí s nahotou

Posledné "nahé" číslo Playboya vyjde 11. decembra. Aj v budúcom roku sa budú na jeho stránkach vyskytovať zvodne pózujúce ženy, vždy ale oblečené. Koniec nahoty je súčasťou chystaných zmien časopisu, ktoré odsúhlasil zakladateľ Playboya Hefner. Nápad však vyšiel z hlavy výrazne mladšieho šéfeditora Coryho Jonesa.

Hoci je Hefner formálne stále šéfredaktorom, vedenie časopisu mení stratégiu, pretože Playboy zápasí s klesajúcim záujmom hlavne mužov. Zatiaľ čo v roku 1975 mal náklad 5,6 milióna výtlačkov, dnes je to okolo 800.000 kusov.