Manažér Mázikovej: Šéfredaktorka Plus jeden deň sa oháňala právnikmi Penty

Manažér Mázikovej: Šéfredaktorka Plus jeden deň sa oháňala právnikmi Penty Foto:vybornahudba.sk

Pred dvomi dňami vyšiel v Plus jeden deň článok o Eve Mázikovej, kde denník píše, že Máziková sa nevhodne správala na koncerte v Prahe.

 


„To, čo však predviedla (Marcela Molnárová) v spoločnosti medzi hosťami už tak úchvatné nebolo. Spolu s kolegyňou Evou Mázikovou sa dopustili poriadnej hanby, keď začali pri stole z ničoho nič zdvíhať nohy nad hlavy. Preboha, čo im to napadlo?! Obe si tak asi chceli dokázať, aké sú na svoj vek stále ohybné," píše Pluska. Proti článku sa ohradil manažér speváčky Evy Mázikovej.

 

"V článku denník klame, neudialo sa to na verejnosti, boli to fotky, ktoré niekto urobil v šatni. Nechovali sa nijak nevhodne," povedal manažér speváčky Noro Mészároš pre Omédiách.com. Zo speváčkou ostali zarazení z následnej reakcie šéfredaktorky Ivany Mandákovej, ktorej volal a žiadal opravu. Tvrdí, že sa oháňala právnikmi Penty, na čo upozornil verejným statusom na Facebooku:

„Dám špeciálny honorár redaktorke, ktorá si všimla fotku Mázikovej zo zákulisia a napísala tento článok." Takto znela odpoveď šéfredaktorky denníka Plus jeden deň, ktorej som sa opýtal, či jej nie je ľúto, že sa zverejnil klamlivý a najmä vymyslený článok na objednávku niekoho. Ide o IVANU MANDÁKOVÚ, ktorej je to (podľa jej slov) naozaj jedno a dodala: „Ospravedlňovať sa nebudem a ak máte chuť, tak sa doťahujte s právnikmi. Ale za nami sú právnici z PENTY!"

"Zobrazili ju dehonestujúco a zasiahli do jej súkromia," povedal Mészároš pre Omédiách.com. Hovorí, ža ani právnici Penty ich neodradia. Od novín požaduje ospravedlnenie, inak je speváčka rozhodnutá podať na vydavateľstvo žalobu. "Kľudne, máme na to budget, povedala mi Mandáková," tvrdí Mészároš.

Odporúčame aj: Pluska si povedala, že urobí z moderátora rasistu

Požiadali sme o stanovisko šéfredaktorku aj vydavateľstvo News and Media Holding finančnej skupiny Penta, pod ktoré denník patrí. Zatiaľ nereagovali.

Len minulý týždeň sa na prístup sesterskej redakcie Plus sedem dní sa sťažovala aktivistka a módná návrhárka, o ktorej týždenník písal. Napriek upozorneniu neopravil nesprávny údaj.