Novinárovi podpálili auto

Novinárovi podpálili auto Foto: Seredonline.sk

V piatok v Seredi na Trnavskej ulici niekto úmyselne zápalnou fľašou podpálil auto patriace novinárovi Milošovi Majkovi z portálu Seredonline.

 


Polícia a hasiči potvrdili, že šlo o úmyselný útok.

 

„Dnes krátko popoludní manželka išla autom zo štúdia domov pre niekoľko drobností, ktoré sme potrebovali k práci. Počas niekoľkých minút kedy bola mimo auto, toto zatiaľ neznámy páchateľ úmyselne podpálil. Nechcem si ani predstavovať možnosť, že by náš osem ročný syn čakal na ňu v aute," napísal Majko, ktorý naznačil, že tuší, kto je za tým a prirovnal to k mafiánskym spôsobom z 90-tych rokov.

Majko prevádzkuje regionálny web SeredOnline.sk, ktorý poukazuje na prešľapy samosprávy v regióne.
„Pred pár dňami mal Miloš súd so starostom obce Šintava, ktorý ho žaloval (podržte sa) za podanie infozákonovej žiadosti! Mimochodom a určite bez súvislosti, práve v Šintave pred pár týždňami horela reštaurácia miestneho podnikateľa, ktorý tiež kritizoval samosprávu obce. Samozrejme netvrdím, že s tým majú ľudia zo Šintavy niečo spoločné: zažil som takýto útok a viem, že v čase vrcholiaceho mediálneho sporu s jedným protivníkom môže zaútočiť niekto iný. A ľudí, ktorým Milošova novinárčina prekazila šafárenie s verejným majetkom, je viacero," napísal aktivista a učiteľ Juraj Smatana.