Vychádzajú dvoje špeciálne noviny venované Kaliňákovi

Vychádzajú dvoje špeciálne noviny venované Kaliňákovi Foto: N, SaS

Do schránok a na pulty sa dostávajú dva špeciálne magazíny. Oba sú venované ministrovi vnútra.

 

 

Denník N sa rozhodol pripraviť mimoriadny magazín s názvom Kauza Kaliňák. Do stánkov a k predplatiteľom sa dostane tento týždeň.

Foto: N

Na titulke je karikatúra ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Podtitul špeciálneho vydania je: „60 strán o prípade Ladislava Baštrnáka: Fakty, analýzy a rozhovory."

Foto: N

Predávať sa bude v auguste a v septembri za 2,90. Predplatitelia ho dostanú zadarmo. Magazín podľa avíza na prvej strane obsahuje "všetko o prípade Baštrnák. Ako podvádzal na daniach a ako ho minister vnútra Robert Kaliňák obhajoval. Kto je kto v tom prípade a prečo sa Fico nesťahuje."

Špeciálne noviny ku kauze Kaliňák a Baštrnák pripravili aj opozičné strany Sas a OĽANO-NOVA.

Noviny s názvom Kali špeciál vyšli v náklade 2 milióny kusov a sú distribuované do schránok po celom Slovensku. Opoziční Foto: SaSpolitici ich rozdávajú aj na protestoch.

Na titulke je ilustrácia Kaliňáka a v pozadí tvár premiéra Roberta Fica a Baštrnáka. „Prečo sme vydali KALI špeciál? Pretože v civilizovanej krajine je nepriajteľné, aby bol minister vnútra vyšetrovaný pre možné majetkové podvody svojimi priamymi podriadenými a neodstúpil. Navyše, premiér slušnej krajiny nebýva v byte postavenom za peniaze zrejme ukradnuté na vratkách DPH," píšu politici na prvej strane.