Aj Ľubomír Feldek prijal výzvu detí zo spotu Orangeu a napísal báseň

Už po tretíkrát spája Orange Vianoce s dobročinnosťou. Ako jediný operátor skombinoval aj tento rok svoju komerčnú vianočnú ponuku s pomocou iným, aby aj ľudia s neľahkým osudom mohli zažiť Vianoce jedna báseň.

 

 

Myšlienku priniesť Vianoce jedna báseň tým, ktorí to potrebujú, podporuje aj básnik Ľubomír Feldek tým najvhodnejším spôsobom – básničkou. Zároveň vyzýva svojich kolegov a známych, aby sa tiež pridali k jeho iniciatíve a prispeli svojimi dielami.

„Čakáme Vianoce plné radosti, dobrých ľudí a ich štedrosti. Každých 50 centov sa ráta, každá pomoc má cenu zlata," recituje Ľubomír Feldek a zároveň dodáva: "My všetci sa môžeme pričiniť, aby tento rok prežilo Vianoce jedna báseň ešte viac ľudí, tak vyzývam všetkých svojich kolegov a známych, aby svojou troškou prispeli na pomoc druhým. "

Orange už tretí rok ako jediný telekomunikačný operátor spojil svoji komerčnú vianočnú ponuku s dobročinnosťou. Za každý paušál, internet, televíziu alebo inú službu, ktorú si do 28. novembra 2016 zákazníci objednajú, prispeje na krajšie Vianoce ľuďom, ktorí sú v núdzi. Tak majú aj zákazníci Orangeu možnosť dať pred Vianocami zo seba to najlepšie a urobiť radosť nielen sebe a svojim blízkym, ale aj ostatným. Aktuálne sa týmto spôsobom podarilo takmer vyzbierať 9 000 Eur.

Celá básnička Ľubomíra Feldeka, ako aj viac informácii o iniciatíve Darujme Vianoce sú dostupná na Facebooku Orange Slovensko a www.orange.sk/darujemevianoce.