Obľúbená ponuka 1+1=1 vstupenka do SND už v predaji Foto: SND

Obľúbená ponuka 1+1=1 vstupenka do SND už v predaji

14.12.2016 14:00 | Tlačové správy | SND

SND aj tento rok pokračuje v obľúbenej ponuke a už teraz vnáša do umenia trochu matematiky tvrdiac, že 1+1=1 vstupenka.

Od dnešného dňa, pondelok 12.12.2016, si v pokladniciach SND môžete kúpiť vstupenky na vybrané predstavenia na programe SND v januári a vo februári 2017 a presvedčiť sa, že v tomto prípade 1+1=1. To znamená, že zaplatíte za jednu vstupenku a dostanete dve.

SND prichádza s touto jedinečnou ponukou zľavy v čase, keď v podobe vstupeniek môžete pod stromček darovať hodnotný umelecký zážitok.
Využite našu ponuku, zaplaťte za jednu vstupenku a druhú získate zadarmo. Výber je pestrý, zahŕňa oceňované predstavenia činohry, opery i baletnú inscenáciu BESS, o významnom svetovom choreografovi Rudolfovi Labanovi.
Vybrať si môžete z týchto predstavení:
1 + 1 január a február 2017

23.2. Bohéma

Balet SND
25.1. BESS
Ďalším bonusom akcie 1+1=1 je možnosť využiť na kúpu vstupeniek aj darčekovú poukážku.
Vstupenky, ktoré sú súčasťou akcie 1+1 možno zakúpiť iba v pokladniciach SND. Pokiaľ si chcete vstupenky rezervovať, je vám k dispozícii telefónne číslo +421 2 204 72 289 alebo e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. . Vstupenky si môžete rezervovať aj online a následne kúpiť.

• Slovenskí dodávatelia vďaka Lidlu exportujú tovar v hodnote desiatok miliónov eur

V uplynulom obchodnom roku umiestnilo prostredníctvom Lidla viac ako štyridsať dodávateľov zo Slovenska na zahraničné trhy tovar v hodnote 37,5 milióna eur
    Lidl Slovenská republika pomáha domácim výrobcom rásť a exportovať tovar do zahraničia. V uplynulom obchodnom roku vyviezli prostredníctvom diskontného reťazca do európskych štátov tovar v celkovej hodnote viac ako 37,5 milióna eur.
    Pod privátnymi značkami Lidl sa v období od marca 2016 do februára 2017 celkovo 43 slovenským dodávateľom podarilo umiestniť svoje výrobky na pultoch predajní v desiatich európskych krajinách. Slovenské firmy exportovali najviac do Česka, Maďarska, Litvy a Poľska, ich produkty sa však objavili napríklad aj v Nemecku, Chorvátsku či Slovinsku. Medzi najväčších vývozcov patria spoločnosti AGRO TAMI, Tatranská mliekareň, SHP Harmanec, Stepanow či Metsa Tissue.
    „Dodávateľov do našej siete vyberáme na základe troch kritérií: kvalita, schopnosť dodávať nami požadované množstvá a cena. S mnohými pritom spolupracujeme dlhodobo. Teší nás, že čoraz viac slovenských výrobcov dokáže splniť naše požiadavky, ktoré sú prísne predovšetkým v oblasti kvality. Viac ako štyridsať z nich využilo možnosť predávať svoje výrobky v iných krajinách, kde Lidl pôsobí. Ide predovšetkým o syry a iné mliečne výrobky, tofu, hygienické potreby a kozmetiku, alkoholické nápoje či mäsové výrobky," povedal Martin Nagy, konateľ Lidl Slovenská republika za oblasť nákupu a marketingu. Prostredníctvom Lidla môžu napríklad maďarskí zákazníci spoznať bryndzu či tofu zo Slovenska, Bulhari môžu vychutnávať syr nivového typu a Česi pološtiepok či sumčeka afrického.
    Zákazníci Lidl Slovenská republika sa v najbližších mesiacoch môžu tešiť na ešte viac slovenských výrobkov, a to tak v stálom sortimente ako aj v rámci akčných ponúk. V priebehu ostatných mesiacov pribudli v ponuke diskontného reťazca produkty od dodávateľov ako HO&PE, Mecom, Kozí vŕšok či Tatrakon. Počet slovenských dodávateľov v Lidli narástol oproti predošlému obdobiu o viac ako 13%. „Dodávatelia, ktorí s nami spolupracujú, vedia, že záväzky si platíme vždy včas a nikdy nevyžadujeme žiadne poplatky za zalistovanie či umiestnenie tovarov v mieste predaja," uzavrel Martin Nagy.

• Maňušky využijú jedinečný zamestnanecký benefit a vezmú si O2 Prázdniny

Maňušky, ktoré nám dlhé roky vtipným a uvoľneným štýlom predstavovali produkty spoločnosti O2 Slovakia, sa rozhodli si svoju letnú dovolenku predĺžiť a vybrať si benefit, ktorý majú k dispozícii aj všetci zamestnanci spoločnosti O2 v podobe neobmedzeného pracovného voľna, a to O2 Prázdniny.

• Lidl opäť výrazne prispel k zníženiu emisií

Spoločnosť Lidl si uvedomuje svoju zodpovednosť k životnému prostrediu a vynakladá preto značné úsilie na jeho ochranu.

• Fico, Danko a Bugár zverejnili spoločné vyhlásenie

Predsedov vládnych strán SMER, SNS a Most -Híd Robert Fico, Andrej Danko a Béla Bugár dnes zverejnili toto vyhlásenie:

• Tlačová správa zo 7. zasadnutia Arbitrážnej komisie Rady pre reklamu

Dňa 02. 08. 2017 sa konalo 7. zasadnutie Arbitrážnej komisie Rady pre reklamu (ďalej len AK RPR). AK RPR ako orgán etickej samoregulácie v oblasti reklamy posúdila sťažnosti na 8 reklamy s cieľom zistiť, či došlo k porušeniu Etického kódexu reklamnej praxe platného na území SR (ďalej len Kódex).

• Markíza chystá Deň otvorených dverí. Prinášame podrobnosti

• Lidl predstaví očakávanú kolekciu Heidi Klum na svetovej módnej prehliadke

premiéru 7. septembra 2017 počas New York Fashion Week. Pre Heidi Klum a Lidl pôjde o premiéru na medzinárodnom módnom podujatí. Začiatok predaja kolekcie „Esmara by Heidi Klum" bude vo všetkých Lidl krajinách 18. septembra 2017.

• Hermes Komunikátor roka 2017: Ako komunikujú inštitúcie so zákazníkom na Slovensku

O najlepšej komunikácii so zákazníkom sa bude rozhodovať už po štvrtýkrát. Hermes Komunikátor roka ako jediný hodnotí komunikáciu inštitúcií so zákazníkom v Slovenskej republike. O najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom za rok 2017 rozhodnú samostatne výsledky z reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu, hlasovanie verejnosti a organizátor projektu spolu s odbornými garantmi.

• Cinematik prinesie množstvo filmových noviniek, ktoré sa na Slovensku nikdy nepremietali

Nadchádzajúci 12. ročník medzinárodného filmového festivalu Cinematik v Piešťanoch aj tento rok premietne filmy v špeciálnej sekcii nazvanej Eye on Films.

• Vyhlásenie Andreja Danka, ktorým vypovedá koaličnú zmluvu

Kancelária predsedu parlamentu Andreja Danka zverejnila toto vyhlásenie:

• Aká je dostupnosť mobilného internetu na kúpaliskách?

Kto môže, ten trávi najhorúcejšie dni tohto leta na letnom kúpalisku, kde sa venuje plávaniu a počas slnenia si kráti chvíle na internete.

• Pivo - najobľúbenejší nápoj Slovákov má dnes sviatok. Pozrite sa, čo ste možno o ňom nevedeli

Je osviežujúce, prírodné a dobrý parťák.

• Matej Beňuš pádloval v kanoe medzi rožkami a ovocím

Tri hodiny nakrúcania a premiestňovanie sa v lodi počas plnej prevádzky obchodu. Aj tak vyzeralo natáčanie dvoch videí strieborného olympijského medailistu, vodného slalomára Mateja Beňuša pre svojho platinového partnera – spoločnosť BILLA.

• Päť tipov na nákupy vo výpredajoch

Skupina KRUK, ktorá sa zameriava na správu pohľadávok finančných ústavov a korporátnych zákazníkov, realizovala na Slovensku rozsiahly prieskum o hospodárení s rodinnými financiami. Vyplýva z neho, že v záujme úspory peňazí v rodinnom rozpočte nakupuje viac než tretina Slovákov (37 %) vo výpredajoch a zľavových akciách, resp. navštívi viac obchodov, aby zohnala tovar za najnižšiu cenu.

• 12. Cinematik bude provokovať a prekvapovať. Prinesie tie najlepšie európske filmy, domáce dokumenty a belgický fokus

12. Medzinárodný filmový festival Cinematik Piešťany aj tento rok odpremieta výber najlepších európskych filmov uplynulého roka. Tento výber zostavujú každoročne európski filmoví kritici a festivaloví dramaturgovia.