Štvorkári už môžu cez SMS tipovať, platiť za služby alebo uzavrieť poistenie

15.12.2016 15:20 | Tlačové správy | Swan Mobile

Všetci Štvorkári môžu oddnes za ďalšie služby platiť pohodlne mobilom. Po SMS cestovných lístkoch a parkovaní štvrtý mobilný operátor spúšťa ďalšiu vlnu platobných SMS, vďaka ktorým môžu zákazníci tipovať, platiť za služby a ešte oveľa viac.

„V ďalšej etape spúšťame možnosť tipovať, platiť za tovar a doplnkové služby, dostávať pravidelné informácie z miestneho rozhlasu a uzatvárať poistenia aj prostredníctvom SMS. Veríme, že naši zákazníci ocenia tento jednoduchší spôsob platenia," hovorí obchodný a marketingový riaditeľ SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Najnovšie môžu Štvorkári využívať ďalšie platobné služby a to SMS tipovanie cez Tipos, Národnú bločkovú lotériu, Tipos kurzové stávky a Synottip. Ďalej realizovať SMS platby za produkty a služby cez myPay.sk, platbamobilom.sk, objednaj-preukaz.sk, modrykonik.sk alebo zaplatiť si internetovú službu na sledovanie videí voyo.sk. Vďaka službe SMS rozhlas môžu ľudia dostávať aktuálne informácie z miestneho rozhlasu. Oddnes môžu zákazníci aj uzatvárať poistenie prostredníctvom Allianz SMS poistenia alebo aktivovať si rozšírenie služieb na stránke pokec.sk.

Od začiatku decembra 4ka svojim zákazníkom umožňuje zaslaním SMS správy zakúpiť cestovný lístok na mestskú hromadnú dopravu v siedmich krajských mestách, lístok na vlaky v sieti Železničnej spoločnosti Slovensko, vrátane Tatranských elektrických železníc alebo zaplatiť si parkovanie prostredníctvom mobilného telefónu v takmer troch desiatkach miest.

Viac informácii o spôsobe zasielania, textoch SMS a krátkych číslach sa zákazníci dozvedia na www.4ka.sk.

• Slovenskí dodávatelia vďaka Lidlu exportujú tovar v hodnote desiatok miliónov eur

V uplynulom obchodnom roku umiestnilo prostredníctvom Lidla viac ako štyridsať dodávateľov zo Slovenska na zahraničné trhy tovar v hodnote 37,5 milióna eur
    Lidl Slovenská republika pomáha domácim výrobcom rásť a exportovať tovar do zahraničia. V uplynulom obchodnom roku vyviezli prostredníctvom diskontného reťazca do európskych štátov tovar v celkovej hodnote viac ako 37,5 milióna eur.
    Pod privátnymi značkami Lidl sa v období od marca 2016 do februára 2017 celkovo 43 slovenským dodávateľom podarilo umiestniť svoje výrobky na pultoch predajní v desiatich európskych krajinách. Slovenské firmy exportovali najviac do Česka, Maďarska, Litvy a Poľska, ich produkty sa však objavili napríklad aj v Nemecku, Chorvátsku či Slovinsku. Medzi najväčších vývozcov patria spoločnosti AGRO TAMI, Tatranská mliekareň, SHP Harmanec, Stepanow či Metsa Tissue.
    „Dodávateľov do našej siete vyberáme na základe troch kritérií: kvalita, schopnosť dodávať nami požadované množstvá a cena. S mnohými pritom spolupracujeme dlhodobo. Teší nás, že čoraz viac slovenských výrobcov dokáže splniť naše požiadavky, ktoré sú prísne predovšetkým v oblasti kvality. Viac ako štyridsať z nich využilo možnosť predávať svoje výrobky v iných krajinách, kde Lidl pôsobí. Ide predovšetkým o syry a iné mliečne výrobky, tofu, hygienické potreby a kozmetiku, alkoholické nápoje či mäsové výrobky," povedal Martin Nagy, konateľ Lidl Slovenská republika za oblasť nákupu a marketingu. Prostredníctvom Lidla môžu napríklad maďarskí zákazníci spoznať bryndzu či tofu zo Slovenska, Bulhari môžu vychutnávať syr nivového typu a Česi pološtiepok či sumčeka afrického.
    Zákazníci Lidl Slovenská republika sa v najbližších mesiacoch môžu tešiť na ešte viac slovenských výrobkov, a to tak v stálom sortimente ako aj v rámci akčných ponúk. V priebehu ostatných mesiacov pribudli v ponuke diskontného reťazca produkty od dodávateľov ako HO&PE, Mecom, Kozí vŕšok či Tatrakon. Počet slovenských dodávateľov v Lidli narástol oproti predošlému obdobiu o viac ako 13%. „Dodávatelia, ktorí s nami spolupracujú, vedia, že záväzky si platíme vždy včas a nikdy nevyžadujeme žiadne poplatky za zalistovanie či umiestnenie tovarov v mieste predaja," uzavrel Martin Nagy.

• Maňušky využijú jedinečný zamestnanecký benefit a vezmú si O2 Prázdniny

Maňušky, ktoré nám dlhé roky vtipným a uvoľneným štýlom predstavovali produkty spoločnosti O2 Slovakia, sa rozhodli si svoju letnú dovolenku predĺžiť a vybrať si benefit, ktorý majú k dispozícii aj všetci zamestnanci spoločnosti O2 v podobe neobmedzeného pracovného voľna, a to O2 Prázdniny.

• Lidl opäť výrazne prispel k zníženiu emisií

Spoločnosť Lidl si uvedomuje svoju zodpovednosť k životnému prostrediu a vynakladá preto značné úsilie na jeho ochranu.

• Fico, Danko a Bugár zverejnili spoločné vyhlásenie

Predsedov vládnych strán SMER, SNS a Most -Híd Robert Fico, Andrej Danko a Béla Bugár dnes zverejnili toto vyhlásenie:

• Tlačová správa zo 7. zasadnutia Arbitrážnej komisie Rady pre reklamu

Dňa 02. 08. 2017 sa konalo 7. zasadnutie Arbitrážnej komisie Rady pre reklamu (ďalej len AK RPR). AK RPR ako orgán etickej samoregulácie v oblasti reklamy posúdila sťažnosti na 8 reklamy s cieľom zistiť, či došlo k porušeniu Etického kódexu reklamnej praxe platného na území SR (ďalej len Kódex).

• Markíza chystá Deň otvorených dverí. Prinášame podrobnosti

• Lidl predstaví očakávanú kolekciu Heidi Klum na svetovej módnej prehliadke

premiéru 7. septembra 2017 počas New York Fashion Week. Pre Heidi Klum a Lidl pôjde o premiéru na medzinárodnom módnom podujatí. Začiatok predaja kolekcie „Esmara by Heidi Klum" bude vo všetkých Lidl krajinách 18. septembra 2017.

• Hermes Komunikátor roka 2017: Ako komunikujú inštitúcie so zákazníkom na Slovensku

O najlepšej komunikácii so zákazníkom sa bude rozhodovať už po štvrtýkrát. Hermes Komunikátor roka ako jediný hodnotí komunikáciu inštitúcií so zákazníkom v Slovenskej republike. O najlepšie komunikujúcich inštitúciách so zákazníkom za rok 2017 rozhodnú samostatne výsledky z reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu, hlasovanie verejnosti a organizátor projektu spolu s odbornými garantmi.

• Cinematik prinesie množstvo filmových noviniek, ktoré sa na Slovensku nikdy nepremietali

Nadchádzajúci 12. ročník medzinárodného filmového festivalu Cinematik v Piešťanoch aj tento rok premietne filmy v špeciálnej sekcii nazvanej Eye on Films.

• Vyhlásenie Andreja Danka, ktorým vypovedá koaličnú zmluvu

Kancelária predsedu parlamentu Andreja Danka zverejnila toto vyhlásenie:

• Aká je dostupnosť mobilného internetu na kúpaliskách?

Kto môže, ten trávi najhorúcejšie dni tohto leta na letnom kúpalisku, kde sa venuje plávaniu a počas slnenia si kráti chvíle na internete.

• Pivo - najobľúbenejší nápoj Slovákov má dnes sviatok. Pozrite sa, čo ste možno o ňom nevedeli

Je osviežujúce, prírodné a dobrý parťák.

• Matej Beňuš pádloval v kanoe medzi rožkami a ovocím

Tri hodiny nakrúcania a premiestňovanie sa v lodi počas plnej prevádzky obchodu. Aj tak vyzeralo natáčanie dvoch videí strieborného olympijského medailistu, vodného slalomára Mateja Beňuša pre svojho platinového partnera – spoločnosť BILLA.

• Päť tipov na nákupy vo výpredajoch

Skupina KRUK, ktorá sa zameriava na správu pohľadávok finančných ústavov a korporátnych zákazníkov, realizovala na Slovensku rozsiahly prieskum o hospodárení s rodinnými financiami. Vyplýva z neho, že v záujme úspory peňazí v rodinnom rozpočte nakupuje viac než tretina Slovákov (37 %) vo výpredajoch a zľavových akciách, resp. navštívi viac obchodov, aby zohnala tovar za najnižšiu cenu.

• 12. Cinematik bude provokovať a prekvapovať. Prinesie tie najlepšie európske filmy, domáce dokumenty a belgický fokus

12. Medzinárodný filmový festival Cinematik Piešťany aj tento rok odpremieta výber najlepších európskych filmov uplynulého roka. Tento výber zostavujú každoročne európski filmoví kritici a festivaloví dramaturgovia.