Eventová veľmoc 27 NAMES sa stretáva v Bratislave

Eventová veľmoc 27 NAMES sa stretáva v Bratislave

Už o pár dní! CREATIVE PRO GROUP má svoje čestné miesta v jedinej európskej live marketingovej asociácii 27 NAMES a už o pár dní privíta svojich hostí z celej Európy v Bratislave.

Každoročne sa opakujúce stretnutie zástupcov 27 NAMES sa tento rok uskutoční v Bratislave, kde hostí privíta live marketingová agentúraCREATIVE PRO GROUP skutočne vo veľkolepom štýle! Dni plné nových zážitkov a skúseností prináša téma „NEW EXPERIENCE BRATISLAVA" ako aj jedinečného a vzácneho hosťa tohto ročníku. Uznávaného speakera Kevina Jacksona ako svetového hráča za najlepšie marketingové spoločnosti vo svete ako napríklad Interpublic, Saatchi a tiež šéfredaktora magazínu live.
Managing Director CREATIVE PRO GROUP Štefan Kozák o stretnutí 27 NAMES v Bratislave.

Prečo sa 27Names stretáva práve v Bratislave?

„V rámci 27Names sa snažíme medzinárodne udržiavať vzťahy a každoročne navštíviť sídlo a mesto jednej z partnerských agentúr. Som veľmi rád, že sa nám tento ročník podarilo pritiahnuť do Bratislavy aj za pomoci viacerých partnerov ako sú Grand Hotel River Park Bratislava, Bratislava Tourist Board, Bratislava Region Tourism a X – Bionic Sphere, za čo im prináleží skutočne veľká vďaka. No nezostávame iba v Bratislave, v spolupráci s Tatra Mountain Resorts je pre hostí pripravený aj skvelý sociálny program v Tatrách."

Čo býva obyčajne predmetom takéhoto stretnutia?

„Zhodnotiť uplynulý rok v jednotlivých partnerských agentúrach a odprezentovať najlepšie eventy, na ktorých 27Names, či jednotliví partneri spolupracovali. Zároveň je to o zdieľaní skúseností. No a v neposlednom rade, je to príležitosť predstaviť Slovensko a Bratislavu, ako zaujímavé a inšpiratívne miesto, ako lokáciu pre medzinárodné stretnutia a eventy, čo je vyjadrené aj mottom tohto ročníka: new.experienceBratislava."

27 NAMES je zoskupením 18 eventových spoločností z Európy. Spolupracuje v ňom vyše 500 ľudí na rôznych kreatívnych, produkčných a v neposlednom rade leaderských pozíciach.

Slovenskú a českú základňu v 27 NAMES predstavuje CREATIVE PRO GROUP SK & CZ, ktorá už od svojich začiatkov z roku 2003 nazbierala veľa skúseností a neustále sa rozrastá do viacerých krajín Európy, momentálne už pôsobí aj na poľskom a maďarskom trhu.
Koncept new.experienceBratislava