Lidl za nákupy rozdáva čarovné hrnčeky, ako ich môžte získať?

Lidl za nákupy rozdáva čarovné hrnčeky, ako ich môžte získať? Foto: Lidl

Lidl opäť odmení svojich zákazníkov - za nákupy môžu získať až štyri hrnčeky Včielky Maje a jej kamarátov

Chcete potešiť svoje ratolesti skutočne čarovnými darčekmi? V Lidli môžete od pondelka 27. februára získať exkluzívnu kolekciu hrnčekov Včielky Maje a jej kamarátov! Ako na to? Za každých 20 € hodnoty nákupu dostanete pri pokladnici nálepku. Nazbierajte ich päť, nalepte ich na kupón, ktorý následne vymeníte pri pokladnici za čarovný hrnček. Okrem Maje si môžete vybrať hrnček s Vilkom, Flipom či mravcom Paulom.

A prečo sú hrnčeky čarovné? Na každom z nich sa totiž nachádza špeciálny kód, vďaka ktorému prenesiete animované postavičky do reálneho sveta. Stiahnite si zadarmo do mobilu aplikáciu Zappar z AppStore (iOS) či Google play (Android), oskenujte ňou kód na hrnčeku a urobte si zábavnú fotku s Majou a jej kamarátmi. Všetky potrebné informácie nájdete na www.zihadlieko.sk alebo na www.lidl.sk.

Včielka Maja a Lidl prinášajú deťom radosť už druhý rok, práve toľko totiž trvá projekt Žihadielko. Lidl v rámci neho tento rok postaví druhú desiatku ihrísk v mestách, kde pôsobí. O konkrétnych lokalitách rozhodujú ľudia v hlasovaní na internetovej stránke www.zihadielko.sk. Hlasovanie v aktuálnej edícii projektu trvá do 28. februára, víťazi budú známi v prvej polovici marca. Odovzdávanie ihrísk je plánované na letné mesiace.