Orange prichádza s paušálmi HOME. Zjednodušuje výber internetu do domácnosti a vynovil aj ponuku televízie

Foto: Orange Foto: Orange

Orange pre zákazníkov zjednodušil orientáciu v službách pevného internetu pre domácnosť. Vynovené paušály optického a domáceho 4G internetu od 22. septembra 2017 nájdu rozdelené prehľadne do troch cenových úrovní pod hlavičkou HOME. Zákazníci tak v Orangei po novom získajú tie najvhodnejšie služby pre svoju rodinu ešte jednoduchšie – len na základe svojej cenovej preferencie.

Internet podľa cenovej preferencie

Orange po novom ponúkne zákazníkovi podľa dostupnosti konkrétnej technológie na jeho adrese ten najefektívnejší pevný internet, ktorý vo vybranej cenovej úrovni môže dostať. Zákazníkom tak zjednodušuje orientáciu pri výbere pevného internetu pre domácnosť. Ponuka HOME zahŕňa optické a mobilné 4G pripojenie v troch cenových úrovniach Basic (10 € mesačne), Optimal (15 € mesačne) a Premium (20 € mesačne).

Televízia na optike po novom

Novú podobu dostala v Orangei aj ponuka televízie na optike. Pod hlavičkou HOME nájdu zákazníci aj tri nové úrovne televíznych služieb. V ponuke tak pribudli Home Basic TV, Home Optimal TV a Home Premium TV. Zákazníci si ich zároveň môžu výhodne nakombinovať s ktorýmkoľvek z internetov na optike. Za lepšiu cenu tak získajú kompletný balík kvalitného internetu a televízie pre svoju domácnosť.

Mesačné poplatky za kombinácie pevného optického internetu a televízie:

Viac informácií nájdete aj na www.orange.sk.