Bratislavský región sa pýši novými videami

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism začína propagovať destináciu Bratislavský región prostredníctvom krátkych imidžových videí , ktoré budú slúžiť aj na propagáciu v zahraničí. Videami chce prilákať turistov, aby prišli objaviť, ochutnať a zažiť na vlastnej koži krásu a jedinečnosť tohto regiónu.


Propagačné videá sú pre Bratislavský región významným prezentačným nástrojom. Ich využitie nebude len prostredníctvom internetu a sociálnych sietí, ale sú nevyhnutnou výbavou pri účastiach na medzinárodných veľtrhoch a organizovaní infociest pre zahraničných novinárov.

„Vytvorením propagačných videí sme v krajskej organizácii cestovného ruchu spravili ďalší významný krok pre propagáciu a podporu destinácie Bratislavský región doma i v zahraničí. Dnes môžeme objektívne povedať, že videá sú jedným z najmasovejších prostriedkov, ktoré dokážu doslova za niekoľko minút obehnúť celý svet. Ako sa vraví: je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Som presvedčený, že sme sa vydali správnou cestou a aj na základe týchto videí sa nám podarí zvýšiť návštevnosť kraja," povedal predseda Bratislava Region Tourism Ivo Nesrovnal.


Tvorcovia sa snažia prostredníctvom krátkych videí, z ktorých každé má svoj vlastný príbeh, vtiahnuť divákov do reálneho prostredia kraja. Kvalita propagačného materiálu je dopĺňaná výbornou hudbou a nádhernými panoramatickými zábermi a pohľadmi z vtáčej perspektívy. Cieľom videí je spropagovať bratislavský región a ukázať návštevníkom možnosti ako stráviť voľný čas v hlavnom meste a jeho okolí.

„V nových videách bratislavského regiónu sa skrýva reálny príbeh. Našim úmyslom nebolo priblížiť divákom len výnimočnosť prírodného bohatstva, pamiatok a atraktivít. Chceli sme sprostredkovať bratislavský región na pozadí skutočného príbehu, ako miesto rôznorodých zážitkov. Každé z videí samostatne rozpráva iný príbeh a zároveň všetky spolu charakterizujú jedinečné črty tohto regiónu" uviedla výkonná riaditeľka Bratislava Region Tourism Alžbeta Melicharová.

Propagačné videá sú umiestnené na webovom kanáli YouTube, dostupnom širokej verejnosti ako aj na sociálnej sieti Facebook. Videá budú v najbližšom období premietané na veľtrhoch cestovného ruchu v Bratislave a Prahe, kde bude mať krajská organizácia svoj vlastný stánok.