RTVS hľadá stážistov na viaceré pozície

RTVS hľadá stážistov na viaceré pozície Foto: RTVS

Stáže sú krátkodobé alebo dlhodobé, realizované priamo na útvaroch RTVS.

 

 

Stáže RTVS ponúka študentom stredných a vysokých škôl v rámci televízneho alebo rozhlasového vysielania. „Stáže sú krátkodobé alebo dlhodobé, realizované priamo na útvaroch RTVS, kde pod mentorským vedením budú stážisti pracovať na svojom konkrétnom projekte alebo vykonávať konkrétnu pracovnú činnosť," píše RTVS. Študentská stáž je podľa RTVS spôsobom, ako sa po skončení školy uchádzať o zamestnanie v RTVS alebo spoluprácu s RTVS.

O študentskú stáž sa môže uchádzať študent:
- predložením svojho konkrétneho projektu (študentskú prácu – ročníkovú, bakalársku, diplomovú, rigoróznu), ktorý by chcel v podmienkach RTVS realizovať
- alebo prihlásením sa na konkrétnu uverejnenú študentskú stáž alebo projekt
Študentská stáž je neplatená a stážista tak môže odpracovať max. 20 hodín týždenne. Po absolvovaní stáže stážista dostane potvrdenie o účasti a hodnotenie.
Priebežne počas roka je možné sa uchádzať o študentskú stáž s reálne vytvoreným projektom na tieto oddelenia – miesto výkonu práce Bratislava:
- Marketing - Public relations
- Marketing - Sociálne siete
- Marketing - Brand manažment
- Ľudské zdroje – Recruitment
- Ľudské zdroje – Vzdelávanie
- Technika – Televízna technika
- Technika – Rozhlasová technika
- Technika – Mediálne systémy

Vypracované projekty s uvedením témy, cieľa, časovej osi a oddelenia nám posielajte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Na jednom projekte môžu pracovať aj celé tímy stážistov. Podmienkou je, aby stážista bol študent VŠ, min. 3. ročníka, vrátane doktorandského štúdia.

Odporúčame aj: RTVS hľadá hostesky do šou Milujem Slovensko

Aktuálne sú otvorené tieto voľné študentské stáže pre študentov VŠ – miesto výkonu práce Bratislava:
- Výroba – asistent zvuku
- Výroba – asistent produkcie
Tiež sú otvorené študentské stáže pre študentov SŠ – miesto výkonu práce Bratislava:
- Výroba – stavbár
- Výroba – stolár
- Výroba – čalúnnik
- Výroba – rekvizitár
- Výroba – maskér
- Výroba – kostymér

V prípade záujmu pošlite motivačný list s uvedením dôvodu, prečo máte záujem zúčastniť sa stáže a prečo by ste mali práve vy stáž v RTVS získať, na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. K žiadostiam sa RTVS vyjadrí do 15. 9. 2014.