Do Kušnírovej SK.PR. Strategies prichádza aj Soňa Lexmanová

Do Kušnírovej SK.PR. Strategies prichádza aj Soňa Lexmanová Foto: SK.PR.Strategies

Do konzultačnej firmy SK. PR. Strategies prichádza Soňa Lexmanová, ktorá spolu so Silviou Kušnírovou bude mať na starosti chod firmy a zároveň povedie novú divíziu, špecializujúcu sa na CSR projekty.

SK.PR. Strategies sa tak stáva prvou slovenskou PR firmou, ktorá sústredí veľkú časť svojich kapacít a know-how cielene na podporu firemnej filantropie a CSR projektov.

„Kvalitné a premyslené PR pomáha biznisu, zlepšuje rast a reputáciu firiem. Chceme naše know-how a skúsenosti zúročiť ešte viac, a pomáhať firmám, ktoré chcú robiť zmysluplné a prospešné projekty. Dnes sa už firmy musia správať zodpovednejšie ako kedysi, pretože zákazníkov už nezaujíma len produkt alebo služba, ale aj pozadie a hodnoty firmy," povedala Silvia Kušnírová.

Okrem strategického poradenstva je tak CSR druhou hlavnou špecializáciou SK.PR. Strategies, ktorá svojej filozofii prispôsobí aj portfólio klientov.

„Veľké zahraničné korporácie, ale i domáce stredné a malé firmy investujú už aj dnes nemálo peňazí do firemnej filantropie. Ich cieľom je nielen pomôcť komunite, v ktorej pôsobia, ale chcú byť naozaj prospešnými v oblastiach ako školstvo, zdravotníctvo, či sociálne služby. Robia to z úprimného presvedčenia, ktoré chceme spoločne rozvíjať a postarať sa o špičkové prevedenie a komunikáciu ich projektov", dodala Soňa Lexmanová.

Ďalšími kľúčovými ľuďmi SK.PR. Strategies sú Kateryna Matušková a Blažena Sedrovičová, ktoré majú z pozície PR konzultantov na starosti riadenie projektov.