Za nápad na gastronomický zážitok možno získať štartovací balíček v hodnote 500 eur

Za nápad na gastronomický zážitok možno získať štartovací balíček v hodnote 500 eur

Spoznajte 22.10.2014 príbehy úspešných startupov v oblasti gastronómie, tipy, ako uspieť pri rozbehnutí vlastného nápadu, a ako pritom môže byť podnikanie zodpovedné aj dlhodobo udržateľné.

 

 

A zapojte aj svoj nápad – to všetko na Trhu prosperity počas Ekotopfilmu, Medzinárodného filmového festivalu o trvalo udržateľnom rozvoji v hoteli Tatra v Bratislave.

Jeho generálnym partnerom sú Pivovary Topvar, ktoré predstavia svoj nový program dlhodobo udržateľného rozvoja Prosperita a jeho päť svetov.

Program

22. októbra 2014 od 16.30 do 21.00 hod.

v hlavnej sále Prosperita hotela Tatra,

nám. 1. mája 5 v Bratislave

16.30 – 17.00 otvorenie Trhu prosperity a úvodný film

17.00 – 18.45 panel Prosperita

18.45 – 19.30 Najzaujímavejší nápad na prosperitu a diskusia pri pive

Vstup na Trh prosperity je bezplatný a je určený len pre osoby staršie ako 18 rokov.

 

Spíkri na Trhu prosperity

Päť svetov Prosperity

Miroslava Remenárová, Pivovary Topvar

„Veríme, že ak sa bude dariť naše spoločnosti, bude sa dariť aj nášmu okoliu a ľuďom, ktorí v ňom

žijú. Na Ekotopfilme predstavujeme päť oblastí, na ktoré sa budeme do roku 2020 zameriavať. Trh

prosperity je príležitosťou, ako si vymeniť skúsenosti a získať nové inšpirácie na to, aby sa nám

spoločne darilo."

Ako sa má robiť správne gastrobiznis na Facebooku?

: Matúš Kollár, Account Manager v TRIAD Advertising

Môže sa malá reštaurácia odprezentovať na Facebooku rovnako kvalitne a efektívne, ako zavedená reštauračná sieť? Ako správne robiť gastrobiznis na Facebooku a kto sú na Slovensku tí naj v tejto oblasti? Odpovie Matúš Kollár z integrovanej reklamnej agentúry TRIAD Advertising, zodpovedný za komunikáciu značky Velkopopovický Kozel a online komunikáciu Pivovarov Topvar.

Case study úspechu – Ako do roka vyrásť z nuly na dve prevádzky

Oto Kóňa, spolumajiteľ Regal Burger a milovník poctivého jedla „V roku 2013 sme po prvý krát grilovali na letných festivaloch a v januári tohto roku otvorili prvú prevádzku v centre Bratislavy. Základ je čerstvé slovenské hovädzie mäso zo Záhoria a poctivá žemľa podľa našej receptúry. Záujem predčil všetky najodvážnejšie sny, a tak o pár týždňov otvárame ďalšiu prevádzku."

Aký má dopad na gastro prevádzky pozitívna alebo negatívna recenzia na blogoch? A dá sa žiť blogovaním o gastre?

Peter Horvath, Bratilicious www.bratilicious.sk

Blog, za ktorým stojí dvojica Simona Arbesová a Peter Horváth dosiahol za 2 roky bez akejkoľvek vonkajšej finančnej podpory 35 000 unikátnych návštevníkov mesačne a stal sa jedným z hlavných faktorov, na ktorý Bratislavčania, ktorí sa chcú kvalitne najesť za poctivú cenu pri svojom výbere, prihliadajú. Je to momentálne najčítanejší nezávislý slovenský blog o gastroscéne na Slovensku so špecifickou cieľovou skupinou "kvalitného zákazníka" - materiálne, aj inteligenčne. V poslednom čase sa venujú spusteniu svojho startupu FoodCult, ktorý má za úlohu finančne podporiť dobrý podnik a dobrého zákazníka - a tak pomôcť slovenskej gastroscéne. Budú rozprávať o dopade pozitívneho či negatívneho hodnotenia na podniky, o tom, či sa vôbec dá gastro hodnotiť objektívne, prečo je pri výbere podniku najdôležitejší pomer cena:výkon a nakoniec aj o tom, či sa dá na Slovensku blogovaním o jedle zarobiť.

Viac informácií na www.ekotopfilm.sk

Zapojte aj svoj nápad na prosperitu!

Ak máte nápad, ako zlepšiť gastronomický zážitok v prevádzkach, kde sa podáva pivo alebo nápad, ako podnikať a prosperovať v gastronomických podnikoch, kde sa podáva pivo, pošlite popis svojho nápadu v rozsahu do 400 slov do 20.10.2014 na e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Zo všetkých uchádzačov vyberie organizačný tím desiatich, ktorí dostanú šancu svoj nápad odprezentovať už 22.10.2014 priamo na Trhu prosperity na Ekotopfilme. Víťaz získa na štart svojho nápadu štartovací balíček v hodnote 500 €. Keďže podujatie je určené len pre osoby staršie ako 18 rokov, aj účasť v Trhu nápadov na prosperitu je rovnako limitovaná vekom nad 18 rokov.

Viac na www.pivovarytopvar.sk alebo www.ekotopfilm.sk