ALO diamonds spolupracuje s PR agentúrou SK.PR Strategies

ALO diamonds k svojmu 20. výročiu posilňuje komunikáciu. O public relations sa na Slovensku postará SK.PR Strategies.

Kompletný PR servis pre ALO diamonds na Slovensku od budúceho roka zastreší SK.PR Strategies. Agentúra sa stala víťazom výberového konania, v ktorom sa stretlo 6 PR agentúr.

„Budúci rok oslávi ALO diamonds 20 rokov svojej existencie. To je jeden z dôvodov, prečo chceme posilniť našu komunikáciu aj na Slovensku. Tento trh je pre nás dôležitý a ešte stále sme nevyužili celý jeho potenciál," hovorí Alojz Ryšavý, zakladateľ ALO diamonds.

Výberové konanie viedli Alojz Ryšavý a Martina Nehézová, ktorých agentúra SK.PR Strategies presvedčila dlhoročnými skúsenosťami v oblasti PR, dokonalou znalosťou slovenského mediálneho priestoru ako aj strategickým uvažovaním o značke a jej pozicioningu.

„ALO diamonds je jedna z najinšpiratívnejších domácich značiek. Stojí za ňou príbeh človeka, ktorý sa vypracoval sám a značke sa dokonca úspešne darí expandovať v zahraničí, navyše v oblasti, kde je celosvetová konkurencia mimoriadne veľká. Z tejto spolupráce sa veľmi tešíme a za výbornú prípravu v náročnom výberovom konaní sa chcem poďakovať svojim kolegyniam Kateryne Matúškovej, Blažene Sedrovičovej, na čele s client service directorom Soňou Lexmanovou," povedala Silvia Kušnírová z SK.PR Strategies.